4 maart 20121: ik weet niet of onderstaand lijstje nog correct is, maar zo te zien kloppen de meeste adressen nog wel. U kunt natuurlijk altijd informatie vragen bij de ABNG  

Naast de informatie van dokter Velthuis kregen we van dokter Bolhuis het volgende lijstje van artsen die ook ervaring hebben met intraveneus toedienen van vitamine-C. Er zullen ongetwijfeld nog andere artsen zijn die hetzelfde kunnen verzorgen , maar hier het lijstje van deze artsen en daaronder de aanmelding/informatie van dokter Velthuis.

Artsen die volgens dokter Bolhuis ervaring hebben met intraveneus vitamine-C zijn:

Lydia Boeken, Amsterdam Kliniek, Amsterdam: http://www.amsterdamkliniek.nl , tel: 020 697 53 61 

Robert Trossèl, Jan Dalmulder en Jan Hoogers in het Preventief Medische Centrum te Rotterdam www.pmc-rotterdam.nl   
Johan Bolhuis & Alexandra Alons, Artsenpraktijk voor Natuurgeneeskunde, Dieren. www.natuurarts.nl , tel: 0313-419737
Douwe Mik, Kliniek voor Revitalisatie, Drachten, tel: 0512 532358
Paul van Meerendonk, Utrecht (en Epe): tel 030-2805089
R.A.W. Velthuis, Zutphen, tel: 0575 575067

d.d. 29 juli 2003: Van orthomoleculair arts Velthuis kregen we het verzoek onderstaande informatie op onze website te plaatsen. Wat we doen met nadrukkelijk de vermelding dat we op geen enkele manier enig commercieel of welk ander belang dan ook bij dokter Velthuis zijn praktijk hebben. Ook is hier uiteraard onze disclaimer van toepassing en is alles voor verantwoording van dokter Velthuis.   

Beste Kees Braam,

Hierbij neem ik de vrijheid om je te informeren over mijn initiatief om, als arts-orthomoleculair geneeskundige, mensen met kanker te behandelen met infusen met vitamine C. Ik heb hier veel over bestudeerd (wat op het web staat hierover en via een bezoek aan Julian Kenyon van www.doveclinic.com ) en heb nu het gevoel dat ik weet hoe het moet. Ik heb ook contact gehad met N.Riordan uit de VS via e-mail. Uit jouw website begrijp ik dat je ook zijn artikelen hebt gelezen.
Mijn idee is nu dat het wellicht nuttig is als op jouw site iets vermeld wordt over mijn praktijk (in Zutphen). Ik heb gemerkt dat de mogelijkheid van deze behandeling zowel bij het 
publiek als bij (zelfs alternatieve) artsen nog zeer onbekend is, terwijl ik minstens 3 collega´s ken die al langer bezig zijn met vit.C infusen. 
Laat maar weten of je het een goed idee vindt hierover te berichten; ik heb zelf nog geen website, maar ben altijd bereid om ieder die geïnteresseerd is informatie te geven via telefoon of schriftelijk. 

Groeten,
Ron Velthuis


Plaats een reactie ...

8 Reacties op "Nederlandse artsen die intraveneus toedienen van vitamine C - ascorbinezuur - IAA - verzorgen."

 • Kees :
  Ik heb een paar commerciele links verwijderd.

  Kees Braam
  webmaster
 • H.S. :
  Ik heb nierkanker en ik wordt nu voor de 2e keer geopereerd, nu wordt de hele nier verwijderd. Ik heb met mijn uroloog over vitamine c injecties gehad, maar hij wist niet waar ik over had. Volgens hem bestaan vitamine c injecties niet. Na de eerste operatie heb ik om nabehandeling gevraagd maar de arts vond het niet nodig ondanks dat het toch een agressieve vorm van kanker is gebleken. Ik heb vaker aan de bel getrokken maar echter mijn klachten zijn niet serieus genomen en nu is het uitgezaaid naar 2 lymfklieren vandaar dat ik opnieuw een zware operatie zal onder gaan. Na deze operatie willen de artsen weer geen nabehandeling geven. Ik ben echter heel erg bang dat het weer terug keert als ik geen nabehandeling krijg.


  Ik zou graag hierover meer informatie willen.

  Met vriendelijk groeten.

  H.S
 • M B :
  er is bij mij een hersentumor ontdekt en zou graag intraveneuze vit c willen laten toedienen, maar blijkt dat de huisarts een verwijsbrief moet geven. en nu heb ik een huisarts die dit niet wil.
  wat kan ik doen?? weet misschien iemand die dit toedient zonder verwijzing??.
  of is er een arts die voor mij die verwijsbrief wil schrijven??ik woon overigens in Leeuwarden
  • Maria :
   Hi kees, ik woon ook in Leeuwarden en heb nog steeds niemand gevonden die intraveneuze vit-C kan en wil toedienen. er worden wel goed bedoelde linken gepost maar als je die doorgespit hebt blijkt je er niets aan te hebben. Heb jij inmiddels al wel iemand in de buurt van Leeuwarden gevonden?
  • Kees :
   MB u zou bij deze organisaties kunnen vragen welke van haar leden vitamine-C injecties geven. Er zijn er genoeg weet ik wel.: https://kanker-actueel.nl/NL/lijst-van-complementair-werkende-artsen-in-nederland-en-belgie.html

   Mvgr. Kees Braam
 • van der heide :
  Het Centrum Hyperthermie in Amsterdam geeft ook vitamine C infuus met hoge dosering
 • Honders :
  Ik zou zeggen graag deze boek lezen,er staan bewijzen over gebruik van witaminum c (ascorbinezuur) in infuusen bij kanker en andere ziekten
  De boek is: Hidden Therapies ,Jerzy Zięba oom in duits te kreten.
  • Ella :
   Klopt ,ik heb zijn boek in Pools en zie ik elke filmen en doe ik veel wat ik horen over vi3 + k2 Mk7 als veel vit c en andere ,nu ben ik klaar voor infusie vit c( ascorbinezuur ) .

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Vitamine C verlaagt de bloeddruk, >> Combinatietherapie van reguliere >> Anton Kuraia had leukemie >> Infusen met (hoge dosis) vitamine >> Infusen met Vitamine C, hydrocortisone >> Infusen met hoge dosis vitamine >> Het effect van intraveneuze >> Vitamine C: een man met hairycell >> Twee patiënten met uitgezaaide >> Intraveneus toedienen van >>