Artikelen en studieabstracten van voedingstoffen en niet toxische middelen en behandelingen bij maagkanker bij elkaar gezet. Onder complementair kunt u nog veel meer lezen over niet toxische middelen en behandelingen bij ook andere vormen van kanker. Onder preventie kunt u informatie vinden hoe kanker, waaronder ook maagkanker te voorkomen.

Biomoleculair onderzoek:

Via onze contacten kunnen wij onze donateurs aanbieden om samen met U een aanvraag te doen voor een biomoleculair receptoren- en genenonderzoek bij een bedrijf dat wereldleider is op dit gebied om te laten bepalen welke medicijnen en behandelingen voor uw vorm en stadium van kanker de meeste kans op succes bieden. Zie onder regulier - personalised medicine  of klik hier. 

Indien u interesse hebt mail aan: redactie@kanker-actueel.nl t.a.v. Kees onze webmaster


Plaats een reactie ...

Reageer op "Complementair - aanvullend - maagkanker: Voedingstoffen en niet toxische stoffen als aanvullende middelen of behandelingen bij maagkanker. Een overzicht van recente artikelen en studieresultaten"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Studiepublicaties van voeding, >> Arginine aanvullend op enterale >> Arginine plus omega-3-vetzuren >> Broccoli en broccolispruiten >> Chinese kruiden: Behandeling >> Chinese kruiden en effect >> Cranberrysap remt groei en >> Hyperthermie en chemo tijdens >> Lentinan, een paddenstoelextract >> Lentinan (Shitake) geeft uitstekende >>