Hier vindt u diverse recepten voor bv. toetjes of tips voor broodbeleg of een kipgerecht of een gerecht met vlees enz. We proberen wel zoveel mogelijk ook deze recepten aan te passen aan de uitgangspunten van het Houtsmullerdieet

Wies heeft daarnaast voor ons een prachtig vormgegeven kookboek gemaakt, De Kok en de Kanker, mede als bedankje aan Ineke die voor ons enkele jaren geleden de recepten maakte. Ineke is helaas overleden maar met dit kookboek willen we haar blijven gedenken. Het is ons niet gelukt om een uitgever te vinden en daarom willen we dit kookboek nu gratis digitaal aanbieden aan onze OPS donateurs, als bedankje voor uw soms jarenlange steun. In dit kookboek veel prachtige recepten ook voor toetjes, smoothies enz. en met daarnaast korte extra informatie. O.a. artikelen over de meerwaarde van biologische voeding, over poly-sacchariden welke essentiele suikers zijn en veel voorkomen in paddestoelen, een kort interview met Jannie Veerman, jarenlang kookconsulente van de Moermanvereniging, over Inloophuis de Boei, en over eten in het ziekenhuis. U kunt hier-kunt-u-ons-kookboek-de-kok-en-de-kanker-downloaden-of-inzien.html, daarin staan ook veel nieuwe recepten. Voor het downloaden van alle recepten klikt u hier op het Houtsmullerrecepten kookboek.

Voor OPS donateurs hebben we de recepten zoals die afgelopen jaren regelmatig op onze site verschenen gerubriceerd en onderverdeeld in bv. salades, visgerechten en vegetarische gerechten .  Onder recepten-diversen staan nog wat andere recepten en tips voor bv. broodbeleg en tussendoortjes enz. Deze kunnen  OPS donateurs gratis downloaden.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Voedingtips voor gezonde leefwijze met recept van de dag gebaseerd op uitganspunten van het Houtsmullerdieet"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Introductie voedingtips op >> Basisprincipes Houtsmullerdieet, >> Basisprincipes van het Houtsmullerdieet >> Broodbeleg, tussendoortjes >> Budwigpapje >> Warme appels met kwark als >> Twee gezonde sappen voor tussendoor >> Lekkere gezonde smoothies >> Smulschotel met tortillachips >>