Wies heeft voor ons een prachtig vormgegeven kookboek gemaakt, De Kok en de Kanker, mede als bedankje aan Ineke die voor ons enkele jaren geleden de recepten maakte. Ineke is helaas overleden maar met dit kookboek willen we haar blijven gedenken. In dit kookboek veel prachtige recepten ook voor toetjes, smoothies enz. en met daarnaast korte extra informatie. O.a. artikelen over de meerwaarde van biologische voeding, over poly-sacchariden welke essentiele suikers zijn en veel voorkomen in paddestoelen, een kort interview met Jannie Veerman, jarenlang kookconsulente van de Moermanvereniging, over Inloophuis de Boei, en over eten in het ziekenhuis. U kunt  hier het kookboek gratis downloaden of inzien, daarin staan ook veel nieuwe recepten.

We hebben de recepten zoals die afgelopen jaren regelmatig op onze site verschenen gerubriceerd en onderverdeeld in  salades, visgerechten , soepen en vegetarische gerechten .  Onder recepten-diversen staan nog wat andere recepten en tips voor bv. broodbeleg en tussendoortjes enz. Deze kunt u ook gratis downloaden of inzien, zoek maar op recepten of ingrediënt.


Plaats een reactie ...

1 Reactie op "Hier kunt u ons kookboek: De Kok en de Kanker gratis downloaden of inzien."

  • An :
    Heel fijn dit soort boeken.

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Soepen, een overzicht van >> Salades, een overzicht van >> Vegetarische recepten, een >> Vis, recepten voor gevarieerde >> Voedingtips voor gezonde leefwijze >> Hier kunt u ons kookboek: >> Tips voor de broodmaaltijden >> dr. Budwigpapje >> Drinken >> Tussendoortjes >>