19 mei 2017: ik kwam via Johan zijn website dit filmpje tegen hoe je gember / citroenthee kunt maken. Is niet alleen een lekker fris drankje (tenminste naar mijn smaak), maar helpt ook om te ontgiften en af te vallen: 

Nodig vier citroenen, 2 stuks verse gember en water. Heel simpel en lekker fris: 

https://www.youtube.com/watch?v=D6k49jnW0a8

Ook deze video toont hoe je gember / citroenthee maakt: 

https://www.youtube.com/watch?v=MLLCcePlmsQ

Geperste groentesappen , liefst melkzuur gefermenteerd, bv. wortelsap, bietensap. Kant en klaar verkrijgbaar in supermarkten en natuurwinkels, maar natuurlijk ook zelf te persen.
Fruitsappen. Liefst aangelengd met water omdat vers geperst fruitsap, behalve citroenen, gemiddeld 15% suiker bevatten. Volgens Houtsmuller wordt deze suiker na het drinken binnen 15 minuten in de lever omgezet in verzadigd vet. Dat wordt opgeslagen en 's nachts aangeboden aan de lichaamscellen, dus ook aan de kankercellen. (zie Boek Houtsmuller 'Voeding als sterk wapen tegen kanker" blz. 47).
Groene thee (mag ook zwarte, maar groene is beter) in combinatie met zoethoutthee bv. en waar nodig een kop koffie (koffie zonder cafeïne niet). (Cafeïne is anti-oxidant volgens Houtsmuller/Valstar)
Karnemelk, vifit, biogarde, maar geen melk (teveel vet).


Plaats een reactie ...

1 Reactie op "Drinken"

  • Frank Janssen :
    Persoonlijk denk ik dat er betere dieeten zijn ter preventie van kanker zonder zuivel, gluten en suikers. Bijv. Het Hormoonbalansdieet van Ralph Moorman. Is echt een eyeopener en bij mij werkt het !

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Soepen, een overzicht van >> Salades, een overzicht van >> Vegetarische recepten, een >> Vis, recepten voor gevarieerde >> Voedingtips voor gezonde leefwijze >> Hier kunt u ons kookboek: >> Tips voor de broodmaaltijden >> dr. Budwigpapje >> Drinken >> Tussendoortjes >>