In de linkerkolom vindt u een boekenlijstje van boeken die wij wel interessant vinden. Hier geven we nog extra aandacht aan bepaalde boeken die u kunt bestellen via Paypro. Als u klikt op deze link en u bestelt daarna het boek  dan ontvangt Stichting Gezondheid Actueel een bonus voor de bestelling. 

Recepten voor groene smoothies in een handomdraai Als digitaal e-book verkrijgbaar, met 30 dagen garantie niet goed, geld terug

Auteur: Marjolijn Verkaaik

Voor wie dagelijks voldoende vitamines en mineralen wil binnenkrijgen kan dit doen door het eten van veel groenten en fruit uiteraard. Maar ook door groentensappen en fruitsappen te drinken. Marjolijn Verkaaik maakte een digitaal receptenboek voor groene smoothies. Met vele varianten hoe je van verse groenten en fruit en water heerlijke super gezonde smoothies kunt maken waarmee je met een enkel glas al een groot gedeelte van je dagelijkse behoefte aan mineralen en vitamines kunt binnenkrijgen. Echt handig voor iedereen. Maar vooral ook handig voor mensen die moeite hebben met eten, zoals ik zelf. Ik drink dan ook al vanaf het moment dat ik wist dat ik kanker had en er iets aan wilde doen zelf, elke morgen een fles melkzuurgefermenteerde groentensap, zoals wortelsap, bietensap, gemengde groentensap enz.. Ook toen ik tijdelijk een sonde had "dronk" ik de groentensappen via mijn sonde, waar ik dan soms ook nog extra voedingssuppletie doorheen deed. Zie hoe ik dat deed vlak na mijn operatie in 1997 in de documentaire Zo Nodig Dwars, online op onze website te zien als u hier klikt. In het Engels klik hier. Groene smoothies zijn dus zeker ook voor veel kankerpatienten een uitkomst.

Ook voor kinderen die het moeilijk vinden om voldoende groenten en fruit te eten kun je toch heerlijke groene smoothies maken door de tips die Marjolijn ook geeft. Eigenlijk is het voor iedereen een manier om je dagelijkse vitamines en mineralen binnen te krijgen.

Dit boek recepten van groene smoothies van Marjolijn Verkaaik is dan ook een zeer welkome hulp bij het variëren van groentensappen. En met een eigen pers thuis nog goedkoper ook. Wij kunnen dit boek, kosten €  19,95, dan ook alleen maar aanbevelen. Bestel het hier. en daarmee ondersteunt u ook kanker-actueel.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Recepten voor groene smoothies, natuurlijke drankjes van verse groenten en fruit en gemakkelijk zelf te maken"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Andere kost, Auteurs Jaap >> Biologisch kookboek: Van eigen >> De complete Ayurvedische huisapotheek. >> De 45 meest geneeskrachtige >> De Gezondheidsepidemie, waarom >> De natuurlijke keuken. Auteur >> De snelle 800: auteur Dr. >> De voedselzandloper: over >> Down to Earth: auteurs Sacha >> Eet beter in 28 dagen met >>