Wie het boerenkookboek Van eigen Erf bestelt door hier te klikken ondersteunt daarmee kanker-actueel
Van eigen erf
biologisch boerenkookboek
Auteur: Iris van de Graaf & Maria van Boxtel
Nederlands - Hardcover
288 pagina's | Stichting Biologisch Goed Van Eigen Erf | juli 2011
Beschrijving
van eigen erf is een biologisch boerenkookboek over echt eten. Over het reilen en zeilen van de biologische boerderij. Oogst rechtstreeks van het land. Ieder seizoen weer andere groenten en fruit. Verse doperwten, dauwverse sla en rijp geplukte rode vruchten. Romige zuivel, ambachtelijke kaas en eerlijk vlees. En over hoe heerlijk en puur je daarmee kunt koken. Met gemakkelijk te bereiden gerechten van Loethe Olthuis en familierecepten van biologische boeren en tuinders. Een boek dat rekening houdt met onze ecologische
voetafdruk. De authentieke boerenverhalen, met de pakkende fotos en bijzondere illustraties, maken dit kookboek tot een waar Boergondisch feest.
Samenstelling en tekst Iris van de Graaf en Maria van Boxtel
Recepten Loethe Olthuis en biologische boeren en tuinders
Fotos Dick Boschloo
Illustraties Billy Schonenberg
Niet moeilijk, onverwacht, verantwoord en steeds weer lebberend
lekker: Olthuis tovert biologisch.
Onno Kleyn, De Volkskrant
Prachtig boek, verkrijgbaar bij de gewone en de biologische boekhandel
Jeroen Thijssen, Trouw
Eindelijk de spruitjesgeur het erf af
Felix Wilbrink, De Telegraaf
voetafdruk. De authentieke boerenverhalen, met de pakkende fotos en bijzondere illustraties, maken dit kookboek tot een waar Boergondisch feest.
Samenstelling en tekst Iris van de Graaf en Maria van Boxtel
Recepten Loethe Olthuis en biologische boeren en tuinders
Fotos Dick Boschloo
Illustraties Billy Schonenberg
Niet moeilijk, onverwacht, verantwoord en steeds weer lebberend
lekker: Olthuis tovert biologisch.
Onno Kleyn, De Volkskrant
Prachtig boek, verkrijgbaar bij de gewone en de biologische boekhandel
Jeroen Thijssen, Trouw
Eindelijk de spruitjesgeur het erf af
Felix Wilbrink, De Telegraaf
Van Eigen Erf€ 24.50
Gerelateerde artikelen
- Andere kost, Auteurs Jaap Seidell en Jutka Halberstadt. Pleidooi voor een gezonder en duurzamer voedselsysteem
- Biologisch kookboek: Van eigen erf - een biologisch boerenkookboek over echt eten. Auteurs Iris van de Graaf en Maria van Boxtel
- Blijf weg van mijn operatietafel. Auteur Philip Ovadia. Handboek gezonde stofwisseling om gewicht te verliezen, ziekte te voorkomen en je iedere dag opperbest te voelen
- Boeddha's kookboek. Fantastische recepten met Ki Food (geheel vegetarisch)
- De complete Ayurvedische huisapotheek. Auteur Lad Vasant, gebaseerd op de tijdloze wijsheid van 5000 jaar oude medische kennis uit India
- De 45 meest geneeskrachtige groenten, de culinaire mediicijngids. Auteur: Thomas Dijkman
- De Gezondheidsepidemie, waarom we gezonder en zieker worden
- De natuurlijke keuken. Auteur Nicola Graimes
- De snelle 800: auteur Dr. Michael Mosley Hoe je met vasten langdurig gezond blijft en zelfs kanker en diabetes kan voorkomen of zelfs genezen.
- De voedselzandloper: over afvallen en langer jong blijven. Auteur arts Kris Verburgh
- Down to Earth: auteurs Sacha de Boer en Jacob Jan Boerma
- Eet beter in 28 dagen met huisarts Tamara de Weijer Met makkelijke en snelle recepten en weekmenu's
- Eetsprookjes. auteur Huib Stam
- Eten tegen kanker. Het kookboek. Auteurs: Richard Beliveau MD en Denis Gingras MD
- Eten tegen kanker. De rol van voeding bij het ontstaan van kanker. Auteurs: Richard Beliveau MD en Denis Gingras MD
- Eet, drink en blijf slank en gezond. De revolutie in gezonde voeding. Auteur dr. Walter C. Willett.
- Fatoenlijk eten - Mijn leven als proefkonijn. Auteur: Karen Duve
- Fytotherapie bij Kanker Compendium van 500 kruiden die ondersteunen bij kanker. Auteur Rob Hamers
- Gezond en Blij zonder diëten. Auteur Ay Lin Kho
- Gezonde gewoontes. Een boek plus 3 DVD's met hulp voor 19 eenvoudig uit te voeren gewoontes om af te vallen maar vooral om gezonder te leven.
- Handboek gezonde en snel klaar recepten op basis van natuurlijke ingredienten. Auteur Titia Kreijger
- Handboek voeding en Gezondheid. Auteur Jan Dries
- Het 3x Anders Kookboek van Titia Keizer
- Help, er zit een pastinaak in mijn soep. Het natuurlijke soepboek. Auteur Anneke Bleeker.
- Het echte antikankerdieet: auteur: Prof. dr. David Khayat
- Het Houtsmullerdieet. Voeding als sterk wapen tegen kanker. Auteur: Dr. Houtsmuller.
- Het Metabolisme dieet: Auteur Haylie Pomroy
- Het Tibetaanse boek van leven en sterven. Auteur Soqyal Rinpoche.
- Het Okinawaprogramma. Auteur: Bredley Willcox, Graig Willcox, Mckoto Suzaki
- Kankervrij, Over ons gevecht tegen kanker en wat je zelf kunt doen. Auteur arts en wetenschapper William Cortvriendt
- Kookboeken als hulp bij preventie van kanker van WCRF-nl
- Langlevendieet van auteur en wetenschapper Valer Longo
- Mega Salades. Supersalades met verse ingrediënten
- Ontwijnen van auteur Jaqueline van Lieshout. Dit boek is een aansporing om te kiezen voor een alcoholvrij leven.
- Recepten voor groene smoothies, natuurlijke drankjes van verse groenten en fruit en gemakkelijk zelf te maken
- Sappen en Smoothies, heerlijk en goedkoop om zelf te maken. Auteur Carol Watson
- Suikervrije en zuivelvrije recepten voor lekkers bij Sinterklaas, Kerst en Oudjaar
- Superfoods. Voedsel en medicijn van de toekomst. Auteur David Wolfe.
- Tarwegras, het natuurlijke medicijn van de 21e eeuw. Auteur: Li Smith
- The China Study: Author: T. Colin Campell PhD and Thomas M. Campbell PhD copy 1
- Voeding en fysieke degeneratie. Auteur Weston Price
- Voedingsinterventie bij kanker ; een signaal aan de klassieke oncologie. Auteur: arts-bioloog drs. E. Valstar.
- Voedingsupplementen: Het Gouden boekje: een boek over de rol van aanvullende vitamines, mineralen en voedingsupplementen. Auteur Gert Schuitemaker
- Waarom maagzuur goed voor je is. Auteur Jonathan V. Wright en Lena Lenard
- Water - het goedkoopste medicijn. Auteur: Fereydoon Batmanghelidj
- Water een bijzonder fenomeen. Auteur Guido van Mierlo
- Wat is nu gezond. Fabels en feiten over voeding. Auteur Martijn B. Katan
- Weten van (h) eerlijk eten. Rineke Dijkinga. Een boek om met kennis van wat je eet je gezondheid positief te beinvloeden. Inclusief recepten
- Zout, suiker, vet: hoe de voedselindustrie ons in zijn greep houdt. Auteur Michael Moss
- Voeding en voedingstoffen en recepten - lijst van aanbevolen boeken
Plaats een reactie ...
Reageer op "Biologisch kookboek: Van eigen erf - een biologisch boerenkookboek over echt eten. Auteurs Iris van de Graaf en Maria van Boxtel"