d.d. augustus 2002: Er is nu een Nederlandse vertaling van het boek met als titel 'Levend Bewijs?' verkrijgbaar in elke boekhandel, zie kanker en boeken.

Onderstaand heb ik geschreven op de pagina kanker en boeken, maar wil ik ook hier plaatsen omdat ik denk dat elke MM/Kahler patiënt dit boek zou moeten lezen. Voor wie goed Engels leest kan hier het hele hoofdstuk medische analyse lezen van Dr. Carmen Wheatley, die me hier op wees, waarvoor dank.

"Living Proof, a medical mutiny" door Michael Gearin-Tosh (titel vrij vertaald door mij: het levende bewijs, een medische opstand). Uitgeverij: Simon & Schuster UK Ltd., Africa House, 64-78 Kingsway, London WC2B 6 AH. ISBN: 0-7432-0677-0. Uitgeverij heeft ook een website: www.simonsays.co.uk 

Hoewel in het Engels geschreven en mijn Engels nou niet van dien aard is dat ik dat allemaal snel kan lezen is dit het beste boek dat ik ooit heb gelezen over kanker en de zoektocht naar genezing. Ik durf hier te beweren dat in principe elke patiënt die de boodschap kanker krijgt dit boek eerst zou moeten lezen, een ander exemplaar geven aan haar/zijn begeleidende arts en pas daarna samen keuzes maken en een behandelplan opstellen. Van bijna alles wat deze man heeft gedaan staat overigens informatie op deze site. Van de Gersontherapie, Dr. Gonzalez, meditatie, voedingssuppletie, klisma's enz. enz. Het lijkt allemaal overdreven wat ik hier schrijf, maar deze man Michael Gearin-Tosh kreeg op zijn 45ste de diagnose Multiple Myeloma (Kahler) Daarover wordt geschreven in de medische boeken: 'Multiple Myeloma is ongeneeslijk. De gemiddelde overlevingstijd vanaf klinische bevestiging tot sterven is minder dan een jaar zonder behandeling en twee tot drie jaar met behandeling. 15% sterft binnen drie maanden.' Bijkomende klachten o.a. botpijn, pathologische fracturen, bloedarmoede, nierbeschadigingen en koorts via veelvuldig op te lopen infecties. Zie voor meer info over Kahler pagina kankersoorten-Waldenström/Kahler.  Michael heeft dit boek geschreven vanuit zijn dagboeken die hij vanaf dag 1 is gaan bijhouden en daardoor geeft dit boek een prachtige kijk op de zoektocht die deze man heeft afgelegd en waarom hij bepaalde keuzes maakte. Drie vrouwen, collega's en vriendinnen, waarvan 1 een arts is en een Russische kennis spelen daarin sleutelrollen. Acht jaar later besluit Micahel zijn deel van het boek met de opmerking dat hij geen bloed- en scanonderzoek meer wil en hij zich als genezen beschouwd aangezien hij al lang de prognose heeft gelogenstraft en de kwaliteit van leven onverminderd hoog blijft. Of hij definitief is genezen van Multiple Myeloma blijft ongewis daardoor, maar lijkt wel een feit. Wat het boek ook zeer waardevol maakt is het commentaar van gerespecteerde artsen/deskundigen/professoren en een medische analyse achteraf van Dr. Carmen Wheatley, een van de drie vrouwen die Michael opvoert in zijn boek. Deze analyse beschrijft nuchter en sec alle 'behandelingen', middelen die Michael in de afgelopen jaren heeft geprobeerd, waarvan dus alle non-toxisch en natuurlijk. Ik kan iedereen aanraden, ook mensen die geen Multiple Myeloma hebben, maar een ander soort kanker, want de aanpak is een aanpak op niet-toxische wijze en daarvan staan ook een aantal succesverhalen op deze site. Zie uw verhaal. Wie Michael zijn verhaal wil blijven volgen of vragen heeft kan ik in contact brengen met Dr. Carmen Wheatley, ik heb haar persoonlijke adresgegevens. Overigens lijkt de aanpak die Michael deed en doet erg veel op de aanpak van dokter Valstar en andere orthomoleculaire artsen.Zie adresgegevens nuttige adressen.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Living Proof - Levend Bewijs? - een boek waarin Michael Gearin-Tosh beschrijft hoe hij zichzelf genezen had van Multiple Myeloma met dieet, suppletie en meditatie."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Ibrutinib plus Venetoclax >> Ixazomib, een proteasoomremmer >> Ibrutinib plus rituximab geeft >> Risico op COVID-19 is hoger >> Belangrijke abstracten van >> acalabrutinib als mono behandeling >> Aangepaste voeding en suppletie >> Allogene stamceltransplantatie >> Curcumine - kurkuma - geeft >> Everolimus geeft goed effect >>