Vanmorgen heb ik telefonisch gesproken met Karen , (moeder van drie kinderen en 38 jaar) een vrouw met uitgezaaide borstkanker die naar Ierland is geweest en daar de Cytoluminescent Therapie (C.L.T.) heeft ondergaan. Met haar toestemming geef ik hieronder haar ervaringen tot nu toe kort weer. Karen zal binnenkort delen van haar dagboek wat ze heeft bijgehouden op deze site publiceren. Verder is Karen door de mensen in Ierland gevraagd een kliniek in Nederland op te zetten voor deze therapie. Karen wil dat graag doen en is zoek naar een gezonde plek in de natuur (leegstaand sanatorium o.i.d.) en medestanders die willen helpen een duurzame (ecologische) kliniek op te zetten met deze therapie aangevuld met dieet, kinesiologie en suppletie aanpak. Reacties voorlopig naar mij dan stuur ik deze door naar Karen .

Karen kreeg afgelopen jaar de diagnose borstkanker met uitzaaiingen in de oksel. Een tumor in de borst met een doorsnee van 3 1/2 cm en in haar oksel een tumor van 2 1/2 bij 4 cm. Karen voelde niets voor operatieve verwijdering omdat ze bang was dat juist het snijden in de tumoren haar minder kans zou geven. Verder leek chemo haar geen goede optie gezien de resultaten uit wetenschappelijk onderzoek enz. Ook een second opinion waarin de oncologe toch haar probeerde te pressen voor een operatie te kiezen haalde Karen niet over om dat dan toch maar te doen. Door de informatie op onze site was Karen al begonnen met een holistische aanpak , goed gezond eten, bepaalde extra vitamines en NEI therapie. Karen at de laatste vier jaar biologisch dynamisch en vegetarisch, maar sinds de diagnose borstkanker liet zij ook suiker en melkproducten staan.

Door de informatie over
Cytoluminescent Therapie (C.L.T.) in de nieuwsbrief van Ralph Moss heeft Karen contact opgenomen met Ierland en is daar afgelopen maand (oktober 2002) behandeld met de Cytoluminescent Therapie (C.L.T.).  Kosten 20.000 dollar. Dankzij de financiële bijdrage van haar moeder kon Karen naar Ierland. Niet niks, maar gezien de voorlopige verwachte resultaten hopelijk toch een koopje. 

De behandeling:

Karen kreeg twee/drie uur voor de behandeling een infuus, met daarin een algenextract. Naar onze informatie is dat een extract van een alg genaamd spirulina platensis. De twee artsen, van Russische afkomst die dit hebben uitgevonden en aanwezig in Ierland tijdens Karen 's behandeling, vertelden aan Karen dat dit stofje specifiek de kankercellen opzoekt en zich daar nestelt. Twee/drie uur later werd Karen 2 ½ uur door Dokter Bill Porter behandeld met bepaalde laserstralen van een bepaalde lichtfrequentie. Karen dacht 662 Hertz. Karen lag daarbij op een bank onder twee met LED’s gevulde lampen. Karen haar behandeling werd continue begeleid via een monitor waarop alles te zien was. Ook Karen kon alles volgen. De arts vertelde haar dat overal waar plekjes fluoriserend oplichten in haar lichaam er kankercellen aanwezig waren. Karen schrok daar wel van want er waren veel meer plekjes die oplichten dan alleen in de borst en oksel. De arts vertelde haar dat met deze behandeling alle kankercellen werden gedood. Dus in principe zou Karen hiermee in twee/drie uur van al haar kanker zijn afgeholpen. Als nabehandeling kreeg ze de volgende dag en de dag daarna nog een 20 minuten behandeling met infrarode bestraling, Maar de artsen vertelden haar dat dit meer als extra zekerheid was maar dat dit eigenlijk niet nodig zou moeten zijn. 

Daarna het resultaat:

Karen is kort daarna teruggevlogen naar Nederland. De artsen hadden haar verteld twee uur per dag in daglicht te lopen omdat de ingespoten stof ongeveer een week in de kankercellen aanwezig zou blijven. Wel was haar verteld dat ze zich erg moe zou gaan voelen. Dit werd verklaard omdat het lichaam/afweersysteem nu tijd moest hebben om alle dode kankerweefsel uit haar lichaam te verwijderen. Karen bevestigt dat ze zich meer moe voelt dan voorheen. Haar huisarts vindt het allemaal erg spannend en ze heeft hem nu twee keer gezien voor controle. Karen voelde dat haar borst al snel groter en groter werd. Er ontstond een heleboel vocht en haar ene borst is inmiddels knalrood en erg gespannen. Haar huisarts vindt dit een begrijpelijke ontwikkeling. Hij vertelde Karen dat het dode weefsel omgezet wordt in vocht en op die manier haar lichaam moet verlaten.

Karen voelt een duidelijke verandering in haar borst en de tumoren zijn beduidend kleiner,  ze heeft het gevoel dat het allemaal goed zit en dat ze van haar kanker af is. Maar door het vele vocht kan er nog geen scan gemaakt worden. Het is dus nu afwachten hoe het verder gaat. Interessant wordt natuurlijk ook hoe haar afweersysteem zich nu gaat gedragen, zal deze eventuele nieuw te vormen kankercellen later blijven herkennen en deze opruimen zoals lijkt te gebeuren in een trial met bevriezing - cryosurgery - van borstkankercellen. zie kankersoorten-borstkanker.

We houden u op de hoogte hoe het verder met
Karen gaat. Reacties/vragen voorlopig naar ons mailen a.u.b. dan stuur ik deze door naar Karen .  
Plaats een reactie ...

4 Reacties op "2) Het verhaal van Karen met CLT-therapie"

 • Kees :
  Beste Trudy,

  Karen is Al heel lang geleden overleden.
  Voor hersentumoren zie onder immuuntherapie bij hersentumoren informatie : https://kanker-actueel.nl/hersentumoren.html

  Zie bij deze artikelen:. https://kanker-actueel.nl/hersentumoren-een-overzicht-van-recente-ontwikkelingen-en-belangrijke-studies.html

  Kees Braam
  Webmaster
 • Trudy :
  Hallo Karen,
  Wat een mooi verhaal om te lezen.
  Weet je of t ook kan werken bij een hersen tumor? Een glioom?
  Dat heeft mijn dochter en je snapt dat ALLES welkom is.
  Veel geluk en succes in je leven.

  Een hoopvolle moeder
  Trudy
  • Dochter :
   Lieve Trudy, ik ben de dochter van Karen. Mijn advies? Ren zo snel mogelijk weg van deze site,en luister naar een medische dokter.

   Ik wens jullie veel sterkte.
   • Janet :
    Hier ook de zus van Karen, ik sluit me volledig aan bij de dochter. Die arts had vervolgd moeten worden, is ook gebeurd maar voor de rechter heeft hij bij hoog en laag beweerd dat hij nooit gezegd heeft dat hij kanker kon genezen.

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> 2) Het verhaal van >> 3) d.d. 28-11-2002: >> 4) d.d. 17-12-2002 >> 5) d.d. 21-12-2002: >> 6) d.d. 31-12-2002: >> 7) d.d. 04-01-2003: >> 2) Eerste bezoek aan >> 3) Tweede bezoek aan >> 9) Open brief van Karen over >>