Uw verhaal - Ervaringsverhalen van kankerpatiënten hoe met kanker te leven en/of te overleven.

Deze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (Zie medisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (Zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie.
Op deze pagina willen we verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met de redactie.

Scroll naar onderen voor verhalen op kankersoort en alfebtisch gerangschikt. Onder de videoverhalen. Dus ervaringsverhalen met alvleesklierkanker bovenaan en verhalen van ziekte van Waldenström onderaan 

Als u ons wilt ondersteunen dan kan dat via een donatie: zie inschrijving OPS  Lees vooraf onze disclaimer en opmerkingen en waarschuwing van onze kant bij keuze voor alternatieve en complementaire behandelingen en middelen.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Hersentumoren: ervaringsverhaal Berrie"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> 2) Het verhaal van Berrie >>  3. De twee laden van Tipper >> 4) Waarom Tipper niet kaal >> 5) De bestralingstoestand >> 6) Een tweede insult >> 7) Hoe Berrie zijn werk omgaat >> 8) Berrie is 6 september 2002 >>