De Vegetarische Restaurantweek vindt dit jaar plaats van 7 t/m 13 oktober 2013. Een week van exclusieve vegetarische heerlijkheden en verfijnde hoogstandjes, wordt u aangeboden door de exquise culinaire top van Nederland.

“Eigenlijk is de vegetarische keuken de mooiste keuken”
Jonnie Boer, Librije’s Zusje (deelnemer De Vegetarische Restaurantweek)

Smakelijk geselecteerd

Tijdens de Vegetarische Restaurantweek presenteren de beste restaurants van Nederland, de meest verrassende heerlijkheden uit hun vegetarische repertoire. Vooraanstaande chefs, gepassioneerd en gedreven, selecteren de fijnste ingrediënten voor de Vegetarische Restaurantweek. Bijzondere menu´s, bestaande uit drie, vier of zelf vijf gangen, zijn speciaal ontwikkeld en bedacht voor deze restaurantweek en mogen met recht de titel ‘uitmuntend’ dragen. Lees verder>>>>>>

Onderstaande gerechten, voornamelijk vegetarisch,  zijn gebaseerd op de uitgangspunten van het Houtsmullerdieet c.q. Moermandieet . Zie beschrijving daarvan bij Uitgangspunten Houtsmullerdieet en/of pagina Houtsmullerdieet 


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Aardappeltaart met geitenkaas >> Aubergine uit de oven met >> Artisjok met pesto en asperges >> Asperge pannenkoeken met bieslooksaus >> Asperges met limoenrisotto >> Asperges met ravioli >> Auberginerolletjes met Hazelnotentapenade >> Auberginerolletjes met tomatensalsa >> Andijvie met nieuwe aardappelen >> Andijvie met tofugehakt >>