Als u het boek plus de 3 DVD's: Gezonde gewoontes bestelt via deze link dan ondersteunt u daarmee kanker-actueel. Let op deze maand voor een offerteprijs van € 27,-- waar normaal €  167,-- moet worden betaald.

Gezonde gewoontes is een boek plus een aantal DVD's waarop in begrijpelijke taal met practische voorbeelden wordt uitgelegd hoe je kan afvallen en slank kan blijven. Maar dit boek is meer dan alleen maar bedoeld voor afvallen. Het is een welkome ondersteuning hoe gezonder te leven op een manier die ook plezier geeft en niet met strakke schema's van wat je wel en niet mag doen. Enkele voorbeelden van de 19 tips hoe die omschreven worden in het boek en ondersteunt met de DVD's.

Uit tip 1: ....

Bezig zijn met wat je niet mag maakt van diëten een strijd, terwijl je juist gemakkelijk een gezonde levensstijl voor jezelf (en je gezin) kunt ontwikkelen die bij je past.

Als je focust op wat je niet mag dan krijg je daar juist steeds meer zin in, ken je dat?

Daarom doen we dat met deze methode juist niet. Ik leer je op deze DVD's iedere week één nieuwe Gezonde Gewoonte (natuurlijk kan je ze ook sneller achter elkaar bekijken), zodat je alleen maar hoeft te focussen op iets wat gemakkelijk is om toe te passen. Tegelijkertijd brengt datgene je hormoonhuishouding in balans en maakt het je lichaam slanker.

Dit kan bijvoorbeeld een verandering van een bepaalde maaltijd zijn, of slechts het toevoegen van één ingrediënt aan een maaltijd

Uit tip 3:....

Je voeding bepaalt je trek in zoet

En het leuke is, er zijn een paar hele simpele voedingsmiddelen die gewoon in iedere supermarkt liggen (en die je misschien al in huis hebt), en die je trek in zoet laten verdwijnen.

Dit maakt de weg naar jouw slanke lichaam moeiteloos en zelfs plezierig.

Je zult je vanaf de eerste dag al beter voelen (want je voeding bepaalt niet alleen je trek in zoet, maar ook hoeveel energie je hebt) en je zult na een paar dagen een verschil beginnen te zien in de spiegel en aan je kleding

Uit DVD 1:...

Het kan moeiteloos gaan...

Verbeteringen maken (veranderen) kan moeiteloos gaan. Het kan stap voor stap gaan en kan gaan op een manier zoals bij je past.

Daarom zal ik (voordat ik je op DVD 2 de voedingsprincipes ga uitleggen) je op DVD 1 laten laten inzien hoe dit ook voor jou zo kan gaan.

Zodat het toepassen van de voedingsprincipes en het doen van de oefeningen leuk is en je er plezier aan beleeft terwijl je resultaat ziet.

Ontdek:

  • Je moet op het juiste moment beginnen, zodat je alles perfect kunt doen? Fout! Perfectie bestaat niet, leidt tot stress en maakt je juist dikker. Je ontdekt wat wel de juiste manier is om er naar te kijken
  • De nummer één positieve overtuiging die je motiveert, bekrachtigt en ondersteunt in het behouden van je ideale gewicht en lichaam
  • Ga je eten als je moe bent, gestresst bent, niet lekker in je vel zit of als je je verveelt? Ontdek de oplossing
  • Een gemakkelijke methode om van emotioneel eten af te raken, die je na het één keer kijken van deze video (op DVD 1) onder de knie hebt enz. enz.

Uit DVD 2: ...

Voeding is je medicijn en je medicijn is je voeding - Hippocrates 460 - 377 BC

Ik geloof dat een lichaam dat 'van binnen' gezond is, automatisch 'van buiten' slank is.

Het is altijd een disbalans in je hormoonhuishouding die tot vetopslag leidt.

Wil je een blijvende oplossing, dan moet je jouw hormoonhuishouding in balans brengen.

Dit doe je door middel van:

  • Voeding (wat je eet)
  • Training (wat voor sport je doet)
  • Omgang met stress
  • Aanvulling van voeding (d.m.v. natuurlijke, volwaardige voeding zoals superfoods)

Wij kunnen dit boek en bijbehorende DVD's aanbevelen en nogmaals als u het boek plus de 3 DVD's: Gezonde gewoontes bestelt via deze link dan ondersteunt u daarmee kanker-actueel. Let op deze maand voor een offerteprijs van € 27,-- waar normaal €  167,-- moet worden betaald.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Gezonde gewoontes. Een boek plus 3 DVD's met hulp voor 19 eenvoudig uit te voeren gewoontes om af te vallen maar vooral om gezonder te leven."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Andere kost, Auteurs Jaap >> Biologisch kookboek: Van eigen >> Blijf weg van mijn operatietafel. >> Boeddha's kookboek. Fantastische >> De complete Ayurvedische huisapotheek. >> De 45 meest geneeskrachtige >> De Gezondheidsepidemie, waarom >> De natuurlijke keuken. Auteur >> De snelle 800: auteur Dr. >> De voedselzandloper: over >>