Wie het boek Superfoods, van David Wolfe bestelt - klik op de cover van het boek - ondersteunt daarmee Stichting Gezondheid Actueel.

Wat zijn superfoods? De meeste van deze 17 krachtigste voedingsmiddelen zijn helaas niet bij de groenteboer te koop, laat staan in de supermarkt. Toch is het niet moeilijk om eraan te komen. David Wolfe, de auteur van het boek Superfoods en autoriteit op het gebied van superfoods, zegt zelfs dat superfoods het voedsel en medicijn van de toekomst zijn. Om een paar voorbeelden te noemen: goji-bessen, chocolade (niet de repen vol met chemische middelen), algen, hennepzaad (waar je niet van gaat zweven), bijenprodukten, kokosnoten, camu camu-bessen (de bes met het hoogste vitamine C-gehalte) en nog vele andere lekkernijen.

Dit boek beschrijft behalve lekkere recepten ook waarom het zo belangrijk is om je dagelijkse voeding aan te vullen met superfoods.

Samenvatting & achtergrondinformatie

Superfoods zijn krachtige, geconcentreerde voedingsmiddelen met een ontzagwekkend vermogen ons lichaam te voeden en te herstellen. In dit full-color geïllustreerde boek geeft rawfood-deskundige David Wolfe een volledig overzicht van smakelijke plantaardige voedingsproducten zoals goji-bessen, cacaobonen (rauwe chocola), hennepzaad, maca, spirulina, producten van bijen en nog talloze andere producten.

Als krachtige en duurzame bron van goede eiwitten, vitaminen, mineralen, enzymen, antioxidanten, vetten en oliën, essentiële aminozuren en vetzuren en andere voedingsstoffen vormen superfoods een uniek en veelbelovend stuk van de voedingspuzzel.

Alle superfoods worden tot in detail beschreven en voorzien van eenvoudige, lekkere recepten. Deze zeer toegankelijke handleiding geeft je overtuigende, wetenschappelijke argumenten betreffende de unieke kracht van superfoods ten aanzien van uitstekende voeding, gezondheid en welzijn, lichamelijke schoonheid en duurzame landbouw.

Verander je eetpatroon, verander je lifestyle, verander de wereld.

"Als voedingsdeskundige doet David Wolfe andere experts op dit gebied verbleken. Zijn kennis van rawfoods, superfoods, kruiden en chocola is onovertroffen."
- Professor JOHN GRAY, auteur van Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus

"David heeft de ultieme handleiding geschreven voor de kennismaking met superfoods. Door superfoods zullen we de bovennatuurlijke wezens worden die we eigenlijk allemaal zijn."
- ROXANNE KLEIN, beroemde chefkok en oprichter van Roxanne's Fine Cuisine

"Voedingsauteur en -deskundige en spreker David 'Avocado' Wolfe blijft een lichtend voorbeeld voor succes. Zijn kennis over superfoods zal je verbazen en je precies dat kleine beetje gezondheidsadvies verschaffen waar je naar op zoek was."
- MARK VICTOR HANSEN, mede-auteur van de serie Chicken Soup for the Soul


Plaats een reactie ...

Reageer op "Superfoods. Voedsel en medicijn van de toekomst. Auteur David Wolfe."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Andere kost, Auteurs Jaap >> Biologisch kookboek: Van eigen >> Blijf weg van mijn operatietafel. >> Boeddha's kookboek. Fantastische >> De complete Ayurvedische huisapotheek. >> De 45 meest geneeskrachtige >> De Gezondheidsepidemie, waarom >> De natuurlijke keuken. Auteur >> De snelle 800: auteur Dr. >> De voedselzandloper: over >>