Wie het boek Down to Earth van Sacha de Boer en Jacob Jan Boerma bestelt, klik hier of op de cover van het boek, ondersteunt daarmee Stichting Gezondheid Actueel.

 

Samenvatting:

Down to earth is een prachtig fotokookboek waarbij recepten en ‘tegelwijsheden’ van chef-kok Jacob-Jan Boerma worden gecombineerd met de bijzondere fotografie van Sacha de Boer. Het boek speelt volledig in op de huidige trend: verantwoord, eerlijk, groen, betaalbaar en gezond eten. Een verrassend fotokookboek met veel prachtige foto’s en pure, eenvoudige recepten die iedereen kan maken.

Sacha de Boer brengt met haar camera o.a. divers Nederlands natuurschoon in beeld in relatie tot verschillende ingrediënten. Daarnaast geeft ze een kijkje in de keuken. Ze duikt samen met Jacob-Jan Boerma de moestuin in, en laat zien wat voor lekkers er van eigen bodem komt. De recepten zijn down to earth, zowel wat betreft de keuze van ingrediënten als de bereidingswijze.

Over Sacha de Boer en Beeldagent:
Sacha fotografeert al sinds haar zevende en heeft diverse bijzondere projecten en exposities op haar naam staan, waaronder haar expeditie naar de Noordpool in 2008. Ze is sinds 2011 aangesloten bij Beeldagent, een exclusief fotobureau en agentschap.

‘Als Jacob-Jan op zijn knieën in de moestuin ligt, doe ik de fotografie. We gaan laten zien hoe je bij wijze van spreken uit de berm heerlijk eten kunt halen.’
Sacha de Boer

Over Jacob-Jan Boerma en De Leest:
Chefkok Jacob-Jan Boerma en Kim Veldman openden in 2002 restaurant De Leest in Vaassen. In 2003 ontving De Leest zijn eerste Michelinster. In 2006 volgde een tweede en inmiddels telt De Leest al geruime tijd ook op internationaal niveau mee.

‘Ik wil laten zien dat vers en lekker eten ook betaalbaar, gezond en eenvoudig te maken kan zijn. Vanaf de grond tot op het bord. Bijvoorbeeld mijn favoriete broodje gezond.’
Jacob-Jan Boerma


Plaats een reactie ...

1 Reactie op "Down to Earth: auteurs Sacha de Boer en Jacob Jan Boerma"

  • Nelly van Haren :
    Klinkt goed, ik ben benieuwd.

    Hoe zit het met bespoten groente en fruit?
    Eten uit de berm lijkt me daarom niet verstandig, tenzij er geen verkeer rijdt.
    Bovendien zijn biologische groente en fruit jammer genoeg niet echt goedkoop voor mensen met een uitkering.

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Andere kost, Auteurs Jaap >> Biologisch kookboek: Van eigen >> Boeddha's kookboek. Fantastische >> De complete Ayurvedische huisapotheek. >> De 45 meest geneeskrachtige >> De Gezondheidsepidemie, waarom >> De natuurlijke keuken. Auteur >> De snelle 800: auteur Dr. >> De voedselzandloper: over >> Down to Earth: auteurs Sacha >>