Wie het boek Help er zit een pastinaak in mijn soep. Het natuurlijke soepboek van Anneke Bleeker bestelt, klik op de cover van het boek, ondersteunt daarmee Stichting Gezond Actueel  en helpt daarmee kanker-actueel online te houden. Het boek biedt een aantal prachtige recepten voor zelf te maken soepen met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Kosten €  14,95.  Hardcover.

 

Samenvatting & achtergrondinformatie

De auteur neemt ons in dit natuurlijke soepboek op verrassende wijze mee in de wereld van puur en gezond soep koken. Probeer deze soeprecepten uit op basis van gezonde ingrediënten. Alles wat we eten gebruikt het lichaam als bouw- of brandstof. Als je kiest voor goede ingrediënten, wordt het lichaam op de juiste wijze gevoed. Bij een doordachte keuze horen biologische producten op de voorgrond te staan.

Kijk eens naar wat de natuur in je directe omgeving zoal te bieden heeft! Heb je wel eens brandnetels in de soep gedaan? En wat dacht je van daslookblad, kleefkruid, look-zonder-look, of zevenblad? Deze en nog veel meer planten zitten boordevol waardevolle voedingstoffen en kunnen een rijke aanvulling op je eetpatroon zijn.

In dit boek vind je soepen met allerlei bijzondere ingrediënten en heerlijke smaakcombinaties. De meeste soepen zijn gemakkelijk te bereiden, je hoeft geen ingewikkelde kooktechnieken toe te passen. Wat denk je van appelsoep, een stevige lentesoep of een courgettesoep met een stevige bite?

Bij elke gelegenheid een passende soep: een soep als voorgerecht voor een uitgebreid diner, een maaltijdsoep of een soep als tussendoortje. Een soep gaat er altijd in! Laat je meenemen in de wereld van de gezonde soeprecepten.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Help, er zit een pastinaak in mijn soep. Het natuurlijke soepboek. Auteur Anneke Bleeker."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Andere kost, Auteurs Jaap >> Biologisch kookboek: Van eigen >> Blijf weg van mijn operatietafel. >> Boeddha's kookboek. Fantastische >> De complete Ayurvedische huisapotheek. >> De 45 meest geneeskrachtige >> De Gezondheidsepidemie, waarom >> De natuurlijke keuken. Auteur >> De snelle 800: auteur Dr. >> De voedselzandloper: over >>