Sappen en Smoothies: auteur Carol Watson

Als u dit boek koopt via http://www.bol.com dan ondersteunt U daarmee kanker-actueel. .Klik op deze link voor het boek   

500 Sappen & Smoothies

Auteur: C. Watson

Nederlands - Hardcover

288 pagina's | Veltman Uitgevers B.V. | februari 2009

Lees hier de recensies die allemaal lovend zijn, zoals deze:

Wat een geweldig boekje is dit!! Net een blender aangeschaft om smoothies te kunnen maken, en na wat receptjes van internet besloten om een boekje te kopen! De keus viel op deze vanwege het feit dat het 500 recepten zijn, en het boekje niet duur is. Tot nu toe is alles heerlijk!!! Van de klassieke aardbei/banaan smoothie, tot de ontbijtdrank met perzik/banaan, tot de mokka drank! Heerlijk gewoon! Echt een aanrader voor iedereen met een blender!

Beschrijving

Deze verzameling dranken van verschillende vruchten en smaken is een mix van nieuwe ideeën en beproefde klassieke smoothierecepten. Er zijn vele tips opgenomen voor het op smaak brengen, binden en zoeten van uw favoriete sappen en smoothies. In sappen & smoothies vindt u voedzame ontbijtdranken tot zomerse traktaties; kortom: het enige boek vol gezonde dranken waar u niet buiten kunt.
In de inleiding wordt basisinformatie gegeven voor het bereiden van sappen en smoothies: keukengerei, technieken, ingrediënten en suggesties voor het vervangen van basisingrediënten. Tips en suggesties voor sappen en smoothies voor elke gelegenheid - ontbijt, kinderfeestjes, barbecues enzovoort. Kleurenfoto's illustreren een groot aantal favoriete gerechten - begin uw dag eens met een ontbijtsmoothie met abrikozen, of verwen uzelf 's avonds met een welverdiende clementine-mangomojito.

Recensie(s)

NBD|Biblion recensie
In tien hoofdstukken worden gemiddeld tien recepten gegeven met variaties hierop De drankjes zijn voor een persoon/een glas en op een na ijskoud De ingredienten zijn gepureerd/geperst fruit en/of groente met als aanvulling zuivel, ijs, alcohol en krokante extra's. De drankjes en ook de naamgeving zijn ingedeeld in gebruiksmogelijkheden (bv. ontbijt), in werking (bv. verkwikkend), bereiding (bv. eenvoudig) en doelgroep (bv. kinderen). Elk hoofdstuk heeft zijn eigen kleur en bevat tien recepten. Aan het eind van het hoofdstuk volgen per drankje vier tot vijf variaties hierop. Per recept staan een korte beschrijving, duidelijke ingredientenlijstje en een summiere bereidingswijze. Per twee bladzijden een mooie kleurenfoto van het drankje en het recept. Een uitgebreid alfabetisch receptenregister op zowel drankje als ingredienten wat het terugzoeken vergemakkelijkt. Door de ruime hoeveelheid variaties/mogelijkheden geschikt voor de sapdrinker.

(NBD|Biblion recensie, C. Witjens-v.d. Burg)

Plaats een reactie ...

Reageer op "Sappen en Smoothies, heerlijk en goedkoop om zelf te maken. Auteur Carol Watson"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Andere kost, Auteurs Jaap >> Biologisch kookboek: Van eigen >> De complete Ayurvedische huisapotheek. >> De 45 meest geneeskrachtige >> De Gezondheidsepidemie, waarom >> De natuurlijke keuken. Auteur >> De snelle 800: auteur Dr. >> De voedselzandloper: over >> Down to Earth: auteurs Sacha >> Eet beter in 28 dagen met >>