De snelle 800 is een Nederlandse vertaling van het nieuwste boek van dr. Michael Mosley over hoe je met periodiek vasten en minder eten kunt genezen van diabetes en kanker en hart- en vaatziektes o.a. kunt voorkomen. Simpelweg gezegd: Hoe je met een combinatie van snel afvallen en periodiek vasten langdurig gezond blijft. 

In De Morgen staat ook een uitgebreid interview met dr. Michael Mosley. Waarom het goed is om te vasten: ‘Je wordt niet alleen slanker, maar voorkomt ook kanker en dementie’

Diabetes en hart- en vaataandoeningen voorkomen, je immuunsysteem opkrikken, dementie uitstellen én wat jaren aan je leven toevoegen, niet door pillen te slikken of jezelf in het zweet te werken, maar door simpelweg minder te eten? Met als bonus een pak kwijtgeraakte kilo’s? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar een groeiende stapel wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat vasten erg gunstige effecten kan hebben op onze gezondheid en mogelijk zelfs kan helpen tegen kanker. In zijn boek, De snelle 800, giet wetenschapsjournalist en dokter Michael Mosley de recentste wetenschappelijke inzichten in een dieet waarmee u niet alleen slanker zou moeten worden, maar vooral ook gezonder.>>>>>>>lees verder

Op de website https://thefast800.com/ staat nog veel meer informatie

Dr. Michael Mosley

Dr. Michael Mosley (1957) werd bekend met zijn BBC-programma’s over biologie, gezondheid, het menselijk lichaam, voedsel en vasten.

Samenvatting

De ultieme gids van de maker van het 5:2 Vastendieet
SPANNEND NIEUW PROGRAMMA OP BASIS VAN 800 CALORIEËN PER DAG.
Zes jaar geleden ontketende Dr. Michael Mosley een ware gezondheidsrevolutie met zijn boek Het vastendieet, waarmee hij de wereld overtuigde van de enorme impact van periodiek vasten. In De Snelle 800 presenteert hij de nieuwste wetenschappelijke inzichten en een verbeterd en gemakkelijker te volgen programma – inclusief een nieuwe, effectievere aanpak: Tijdgebonden Eten.
Recent onderzoek wijst uit dat 800 het magische aantal calorieën is voor succesvol afvallen: hoog genoeg om het goed te kunnen volhouden, laag genoeg om snel af te vallen en een reeks gewenste veranderingen in je stofwisseling in gang te zetten.
Het geheim van dit nieuwe programma is flexibiliteit: je bepaalt zelf hoe intensief je het volgt, afhankelijk van je doel.
De Snelle 800 biedt een effectieve manier om af te vallen, je stemming te verbeteren, ontstekingen tegen te gaan en je bloeddruk en bloedsuiker te verlagen, en bevat heerlijke mediterrane koolhydraatarme recepten van Clare Bailey.
"Ik viel 16 kilo af in de eerste 8 weken en daarna nog eens 6 kilo. Ik ben nog nooit zo gezond geweest.' – Denise, 51 jaar
Na zijn afstuderen als arts ging Dr. Michael Mosley werken bij de BBC als producer en presentator van documentaires. Hij is auteur van internationale bestsellers, waaronder Het slimmedarmendieet en Het 8-weeksebloedsuikerdieet.

Plaats een reactie ...

Reageer op "De snelle 800: auteur Dr. Michael Mosley Hoe je met vasten langdurig gezond blijft en zelfs kanker en diabetes kan voorkomen of zelfs genezen."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Andere kost, Auteurs Jaap >> Biologisch kookboek: Van eigen >> Blijf weg van mijn operatietafel. >> Boeddha's kookboek. Fantastische >> De complete Ayurvedische huisapotheek. >> De 45 meest geneeskrachtige >> De Gezondheidsepidemie, waarom >> De natuurlijke keuken. Auteur >> De snelle 800: auteur Dr. >> De voedselzandloper: over >>