Salades, Vegetarisch, Vis en Soep zijn 4 kookboeken voor een gezonde balans. MILLER Media BV. Het adres is: Antwoordnummer 1351 6500 VD Nijmegen Tel: 024 381 20 30 Meer informatie is te vinden op: www.millermedia.nl/wcrf uitgegeven in samenwerking met het Wereld Kanker Onderzoek fonds. Prijs incl. verzendkosten per boek € 16,55.

Boeken met 50 originele recepten die voldoen aan de richtlijnen van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds (Adres: Postbus 15444, 1001 MK Amsterdam. Telefoon: 020-3449595. Fax: 020-3449599) ter preventie van het krijgen van kanker. Van elk boek gaat € 1,-- naar Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Deze organisatie geeft overigens ook brochures uit met prima informatie over de preventie van bepaalde kankersoorten. De laatste twee zijn: 'Meer weten over de preventie van borstkanker' en 'Meer weten over de preventie van maagkanker'. De kookboeken zijn mooi vormgegeven en een prima aanvulling binnen een voedselpatroon op basis van het Houtsmullerdieet en het Gersondieet, hoewel in sommige salades ook vlees verwerkt zit, wat Houtsmuller en Gerson afraden, maar dit is slechts incidenteel. Enkele recepten uit deze boeken zijn opgenomen in de recepten zoals wij die afgelopen jaren hebben gemaakt. Echt aanraders voor wie worstelt met elke dag wat anders eten. Wij sympathiseren met het Wereld Kanker Onderzoek fonds, omdat zij staan voor voedingspreventie bij kanker en hiervoor ook wetenschappelijke studies organiseren en meefinancieren.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Kookboeken als hulp bij preventie van kanker van WCRF-nl"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Andere kost, Auteurs Jaap >> Biologisch kookboek: Van eigen >> De complete Ayurvedische huisapotheek. >> De 45 meest geneeskrachtige >> De Gezondheidsepidemie, waarom >> De natuurlijke keuken. Auteur >> De snelle 800: auteur Dr. >> De voedselzandloper: over >> Down to Earth: auteurs Sacha >> Eet beter in 28 dagen met >>