Ik weet dat veel mensen met kanker tarwegras gebruiken. voor die mensen is dit boek wellicht interessant te lezen. Klik op de cover van het boek of op de bestelbutton onderaan om dit boek te bestellen:

Samenvatting & achtergrondinformatie

Het natuurlijke medicijn voor de 21ste eeuw! Houd jezelf jong en gezond met tarwegras!

Dit is het eerste Nederlandse boek dat uitgebreid de gezondheidseffecten beschrijft van het dagelijks drinken van een glaasje zelfgemaakt tarwegrassap. Tarwegras is een buitengewone voedingsbron met vele nuttige, heilzame eigenschappen, die aan het licht zijn gekomen door de wetenschappelijke onderzoeken van Ann Wigmore.

Li Smith beschrijft in dit boek de resultaten van deze onderzoeken en daarnaast de kweekmethoden voor tarwegras en de waardevolle toepassingen ervan die de vrucht zijn van haar hoogstpersoonlijke ervaringen. Ook geeft ze talrijke dieettips en recepten voor lekkere gerechten en dranken.

Tarwegras kent vele toepassingen: het is te gebruiken als deodorant of voor een frisse adem, als cosmetica (tarwegrasbadolie of -gezichtsmasker), maar bovenal is het heel gezond. Door tarwegras herstelt je lichaam sneller, het geeft een energiestoot, het helpt om tanden, botten en zenuwen sterk te houden en zorgt voor ontgifting.

Eén glaasje tarwegrassap staat gelijk aan de dagelijkse behoefte aan chlorofyl in de vorm van groente. Het bevat 20 aminozuren, honderden enzymen en 90 mineralen, vitaminen en andere belangrijke voedingsbestanddelen. Voor vegetariërs is het, vanwege het vitamine B12-gehalte, dé gedroomde voedingsbron.

Over de auteur:
Li Smith groeide op in Zuid-Afrika. Op haar familieboerderij verbouwde het gezin zelf het eigen voedsel. Smith volgde een kunstzinnige opleiding en begon in 1978 met het kweken van tarwegras. Op de televisie, in kranten en in tijdschriften is ze een bekende promotor van tarwegras als geneeskrachtige voedingsbron.

Boek bestellen

 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Tarwegras, het natuurlijke medicijn van de 21e eeuw. Auteur: Li Smith"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Andere kost, Auteurs Jaap >> Biologisch kookboek: Van eigen >> De complete Ayurvedische huisapotheek. >> De 45 meest geneeskrachtige >> De Gezondheidsepidemie, waarom >> De natuurlijke keuken. Auteur >> De snelle 800: auteur Dr. >> De voedselzandloper: over >> Down to Earth: auteurs Sacha >> Eet beter in 28 dagen met >>