13 november 2011: Voor wie dit boek bestelt via www.bol.com ondersteunt kanker-actueel. Klik hier om het boek: het monster van mamma en knobbelmonsters en ander gespuis te bestellen.

10 augustus 2010: Marleen Mutsaers vraagt ons of we haar twee kinderboeken: Het monster van mamma en Knobbelmonsters en ander gespuis onder de aandacht willen brengen. En dat doen we graag omdat we denken dat vooral kinderen vaak lijden onder het gegeven dat een van hun ouders kanker heeft. Ik kan er zelf over meepraten. Hier zoals Marleen haar boeken presenteert op haar website en uitgegeven en te bestellen bij uitgeverij Thoeris:

Het monster van mama, bij uitgeverij Thoeris, een reguliere en erkende uitgever, zoals dat zo mooi heet.
ISBN:978-90-72219-19-0
€ 13,50

Ik heb een heleboel vragen. Ze razen door mijn hoofd. De dokters gaan een scan van mama maken. Ik zie haar voor me als boodschap bij de kassa van de supermarkt, liggend op de toonbank, gescand door zo'n piepend apparaatje. Mama op een soort kopieerapparaat. Het moet dan wel een groot ding zijn, anders past ze er niet op.

Monster van mama

Knobbelmonsters en ander gespuis, ook weer bij dezelfde uitgeverij.
ISBN: 978-90-72219-36-7
€ 13,50

's Nachts duurt het ontzettend lang voor ik in slaap val. Ik moet de hele tijd aan papa en mama samen denken. En nu? Wat gaat er allemaal gebeuren? Blijft mama voor altijd slapen? Ik droom weer over een glitterkuur die haar arm ingaat. Bij elke druppel glanst haar huid steeds meer tot ze helemaal oplicht. Mama lijkt echt op een fee! Wat ziet ze er mooi uit. 'Hé mama, nou heb jij vierkleurenglitter.'
Ik zwaai naar haar en mama zwaait terug. Ze is blij. 'Dit is de mooiste dag van mijn leven,' zegt ze. Ze ziet er weer net zo mooi uit als de vrolijke mama van vroeger.

Knobbelmonsters en ander gespuis

 Plaats een reactie ...

Reageer op "Het monster van mamma en Knobbelmonsters en ander gespuis. Twee kinderboeken van Marleen Mutsaers (zelf borstkankerpatiente) voor kinderen van wie een van de ouders kanker heeft."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Het spook dat kanker heet. >> 50 dingen die je beslist moet >> A Cancer Treatment: A Journey >> Achtbaan. Auteur Kjeld Bontenbal >> Als het kwaad goede mensen >> Anti Kanker: een nieuwe levenswijze. >> Artsen uit de wereld van het >> Beter worden is niet voor >> Borstkanker: De behandeling, >> Borstkanker: briefwisseling >>