Als u dit boek bestelt via www.bol.com ondersteunt u kanker-actueel. klik hier voor het bestellen van Stuk

Stuk 'Stuk', een boek met zeven ervaringsverhalen van vrouwen met borstkanker door Janneke Vonkeman. uitgegeven bij Uitgeverij De Kern, ISBN 9032507761 in samenwerking met Landelijk Contactorgaan Begeleiding Borstkankerpatiënten.(tel: 030-2917222) Wij hebben dit boek zelf nog niet gelezen, maar van verschillende kanten al gehoord dat de verhalen een goede inkijk geven in wat er met je gebeurd als je borstkanker krijgt. En de vrouwen gaan allemaal toch weer verschillend om met hun ziekte. Dit boek is door Wil Dolsma, radiotherapeute aan het Academisch Ziekenhuis Groningen en geëerd met het predikaat 'De mens achter de patiënt' van het L.C.B.B., uitgekozen als prijs voor haar uitverkiezing. Lijkt ons een prima referentie.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Borstkanker: Stuk. een boek met zeven ervaringsverhalen van vrouwen met borstkanker. Auteur Janneke Vonkeman"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Het spook dat kanker heet. >> 50 dingen die je beslist moet >> A Cancer Treatment: A Journey >> Achtbaan. Auteur Kjeld Bontenbal >> Als het kwaad goede mensen >> Anti Kanker: een nieuwe levenswijze. >> Artsen uit de wereld van het >> Beter worden is niet voor >> Borstkanker: De behandeling, >> Borstkanker: briefwisseling >>