Wie kanker....een kado van Yvette van Boven bestelt via deze link  ondersteunt daarmee kanker-actueel

19 juni 2011:  Leonie, zelf worstelend met borstkanker, vroeg of ik haar mening over onderstaand boek erbij wilde zetten:

De afgelopen dagen heb ik veel gelezen in het boek "Kanker is ......een Kado" van Yvette van Boven. Het is een fijn boek om te lezen, veel dingen die ik elders gelezen heb komen bij elkaar, maar ook krijg ik veel van mijn eigen geschreven levenslessen via Verander je Wereld in een andere context terug. Haar eigen verhaal er doorheen verweven met prachtige conclusies en inzichten over diverse onderzoeken geven me moed en kracht om door te gaan op mijn ingeslagen weg: mijn weg naar genezing. Lees meer op Leonie haar blog>>>>

7 mei 2007: een aanvulling

Wat hadden het boek niet gelezen en Yvette heeft in haar introductie hierover ook niets gezegd, maar we hebben van mensen die het boek hebben gekocht te horen gekregen dat het boek wel heel erg gebaseerd is op het geloof. Op elke pagina wordt God meermalen genoemd. Uiteraard respecteren wij ieders mening en geloof maar willen toch deze aanvulling maken bij de vermelding van dit boek dat Yvette een hele gelovige vrouw is en dat dat ook doorklinkt in haar boek.

27 maart 2007: Bron: Freemusketiers

Tot 16 april 2007 te koop voor introductieprijs van € 17,95 daarna € 20,95.

Kanker ... een kado?! - Saboteer jij je genezing zonder dat jij je daar bewust van bent? Auteur: Yvette van Boven.

Zes jaar geleden, net na de geboorte van mijn vierde dochter kreeg ik te horen waar iedereen bang voor is: je hebt kanker. Ik heb mijn kanker overleefd en ben een kanker overwinnaar met een missie geworden, omdat ik ontdekt heb dat er heel veel is wat je zelf kunt doen om kanker te voorkomen en om er van te genezen.
Ik vroeg mij af: Waarom overlijden zoveel mensen aan kanker? Is de ziekte een moordenaar, of zijn er andere factoren die een belangrijke rol spelen? Waarom wordt een roker niet ziek, en overlijdt een niet-roker aan longkanker? Hoe kan het dat sommigen die zijn opgegeven toch overleven? Waarom moet je niet vechten tegen je kanker, maar er juist vriendschap mee sluiten? En waarom is alleen fysieke genezing meestal niet voldoende om kankervrij te blijven?

Kanker ... een kado?! geeft hierop antwoord en is een ware inspiratiebron voor diegenen die actief mee willen werken aan hun genezingsproces.

Auteur: Boven, Yvette van Formaat: A5
Genre: Gezondheid Uitvoering: Paperback
ISBN: 978-90-8539-722-9 Afwerking: Gelijmd gebrocheerd
Verschijnings datum: 27-04-2007 Aantal pagina's: 388

Inteken periode loopt t/m: 16-04-2007
Intekenprijs: € 17,95
Vaste prijs: € 20,95


Plaats een reactie ...

Reageer op "Kanker:.........een kado? Saboteer jij je genezing zonder dat je je daar bewust van bent? Auteur Yvette van Boven"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Het spook dat kanker heet. >> 50 dingen die je beslist moet >> A Cancer Treatment: A Journey >> Achtbaan. Auteur Kjeld Bontenbal >> Als het kwaad goede mensen >> Anti Kanker: een nieuwe levenswijze. >> Artsen uit de wereld van het >> Beter worden is niet voor >> Borstkanker: De behandeling, >> Borstkanker: briefwisseling >>