Als u het boek Living Proof van Michael Gearing-Tosh bestelt via deze link ondersteunt U daarmee kanker-actueel. Zie voor meer informatie over Kahler - Multiple Myeloma (botkanker) onder: kankersoorten-Kahler, en ook interessant is het verhaal van Antoon met gelijksoortige aanpak dan Michael Gearin-Tosh.

Het levende bewijs van Michael Gearin Tosh in het Nederlands bestelt U via deze link 

'Het Levende bewijs?', Het verhaal van een tegendraadse patiënt (Michael Gearin-Tosh). Vertaald door Aris J. van Braam. Uitgeverij: De Boekerij BV (Forum), Amsterdam. www.forumboekerij.nl ISBN: 9022531007.

Dit boek is de Nederlandse vertaling van hieronder vermeld  Engelse boek 'Living Proof, a medical mutiny', dat vorig jaar al verscheen. Een wat andere vertaling van de titel dus, maar zover ik het heb vergeleken - ik heb nog wel niet alles gelezen en vergeleken, maar proefsgewijs doorgebladerd -  toch wel goed en correct vertaald.

Living Proof

A Medical Mutiny

Engels - Paperback

340 pagina's | Scribner Book Company | Wyd editie | september 2007

 

Meer informatie onder beschrijving van Engelse titel onder het volgende citaat:

Een korte omschrijving op de achterkant van de Nederlandse uitgave: Op zijn vierenvijftigste kreeg Michael Gearin-Tosh te horen dat hij beenmergkanker had. Dit is het verhaal van zijn zoektocht naar een manier om de ziekte de baas te blijven. Michael Gearin-Tosh wilde niet zomaar in de medische molen stappen, hij wilde eerst begrijpen wat er aan de hand was en wat de consequenties zouden zijn van chemotherapie en andere intensieve behandelingen. Hij ging op zoek naar informatie over zijn ziekte, de prognoses, de gangbare behandelmethoden en wat dat alles betekende voor zijn lichaam en de kwaliteit van zijn leven. Na deze intensieve speurtocht besloot hij de adviezen van de diverse specialisten niet op te volgen. Uiteindelijk distilleerde Michael Gearin-tosh een eigen therapie. die bestond o.a. uit een rigide dieet van sappen en groenten (noot redactie: Gersondieet met klisma's).

En zie canceractionwebsite voor compleet schema van dieet en voedingssuppletie die Michael gebruikte, wel in het Engels dus) Nu kan zijn overleven-tegen-alle-verwachtingen-in gezien worden als een wetenschappelijk wonder. Dit boek is beslist geen doe-het-zelf boek. Het is een poëtisch, soms zelfs humoristisch verslag van de zoektocht van een man die naar zijn innerlijke stem luisterde. 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Het levende bewijs. Auteur: Michael Gearin-Tosh"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Het spook dat kanker heet. >> 50 dingen die je beslist moet >> A Cancer Treatment: A Journey >> Achtbaan. Auteur Kjeld Bontenbal >> Als het kwaad goede mensen >> Anti Kanker: een nieuwe levenswijze. >> Artsen uit de wereld van het >> Beter worden is niet voor >> Borstkanker: De behandeling, >> Borstkanker: briefwisseling >>