Wie HELDEN, kanker en weer terug naar het normale leven bestelt via deze link ondersteunt daarmee kanker-actueel

De tweede druk van ‘HELDEN, kanker en weer terug naar het normale leven’ is uit!

De HELDEN zijn twaalf mensen met kanker. Stuk voor stuk mensen met een enorme levenslust en levenskracht. In dit boek vertellen zij waar ze deze kracht vandaan halen en hoe ze zich uit een diep dal hebben gevochten.

Het is een mooi en inspirerend boek, met optimistische verhalen over hoe verder te leven met en na kanker. Een absolute 'must have' voor iedereen die met deze ziekte te maken heeft!

“Helden is een bijzonder krachtig boekje, mooi vormgegeven en met prachtige foto's. Het mag niet ontbreken in de boekenkast van iedereen die direct of indirect met kanker te maken heeft, maar geeft ook een goede les in vechtlust en dankbaarheid voor hen voor wie dit (nog) wat verder weg is. Niet langer wachten dus, maar kopen.

Omdat iedere dag er één is.”

Esther van der Wal

HELDEN kost 15 euro en is oa te koop bij de Bijenkorf, bol.com en bij de boekhandel.

Online bestellen kan op: www.mayday-mayday.nl .

ISBN 978 90 8669 0619

United Media Company

 


Plaats een reactie ...

Reageer op "HELDEN: Twaalf mensen met kanker vertellen hoe zij hun kanker overleefden en weer verder gaan."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Het spook dat kanker heet. >> 50 dingen die je beslist moet >> A Cancer Treatment: A Journey >> Achtbaan. Auteur Kjeld Bontenbal >> Als het kwaad goede mensen >> Anti Kanker: een nieuwe levenswijze. >> Artsen uit de wereld van het >> Beter worden is niet voor >> Borstkanker: De behandeling, >> Borstkanker: briefwisseling >>