Wie het boek: Artsen uit de wereld van het licht van Harmen Wagenmakers bestelt via deze link ondersteunt daarmee kanker-actueel

5 december 2007:

Harm Wagenmakers kreeg eind augustus 2006 de boodschap dat hj een inoperabele en ongeneeslijke vorm van galwegkanker had met vele uitzaaiingen in de lever. De artsen konden en wilden niets meer voor hem doen. Juist in die tijd was Harm een boekje aan het schrijven over wonderbaarlijke genezingen. Een jaar later kon hij zijn boekje " Artsen uit de wereld van het licht" , wonderbaarlijke genezingen, uitgeven met als laatste hoofdstuk zijn eigen wonderbaarlijke herstel met alleen hulp van een gezonde leefstijl en dendritische celtherapie in combinatie met hyperthermie. Harm is nu november 2011 vijf jaar klinisch kankervrij. Ik heb het boekje met veel plezier en ook verwondering gelezen. Zijn schrijfstijl bevalt me wel en wat gebeuren er toch veel dingen die mensen niet kunnen bevatten eigenlijk. Welke ervaringen een stimulans kunnen zijn voor velen om niet op te geven wanneer het noodlot u treft. Het boekje is uitgegeven bij Ankh-Hermes ISBN 9789020284614 NUR: 720. Harm schrijff: " Ik draag dit boek op aan een ieder die ernstig ziek is, maar desondanks in overgave en moedig vertrouwen zijn of haar weg durft te gaan. " En daar kan ik het helemaal mee eens zijn.

Beschrijving

Mensen vertellen over een groot wonder dat hen is overkomen. Ze werden op onverklaarbare wijze geheeld van ziekte, waarvoor door artsen en therapeuten geen enkel hoop op genezing meer werd gegeven.op een openhartige en indringende wijze geven zij woorden aan een emotie die eigenlijk, wanneer het je overkomt, met geen pen te beschrijven is: het wonder van genezing vanuit de geestelijke wereld. Niet logisch van ons denken en onmogelijk te begrijpen.Maar deze getuigenissen spreken voor zich. Ze zijn een raliteit. Verbaas je over de verhalen van "gewone" mensen, die op wonderbaarlijke en onverklaarbare wijze genezen zijn door artsen uit de wereld van het licht.

Recensie(s)

NBD|Biblion recensie
Genezen van een levensbedreigende ziekte door bemiddeling van hemelse helpers maakt de herstelde mens bewust van methoden om het helende licht van het Zelf te internaliseren. De mensen die zich dit realiseren maken een spirituele groei door. Het zelfhelend vermogen wordt extra gestimuleerd door de hulp van de lichtwezens, de engelen. De samensteller van dit praktijkboek over spontane en onverklaarbare genezingen heeft als geestelijk raadgever getuigenissen uit zijn praktijk verzameld en daar waar nodig voorzien van commentaar. Het zijn ontroerende verhalen van doorsneemensen, die het wonder van hun genezing als een schok ervoeren, maar door reflectie inzicht hebben hebben verkregen in de lichamelijke en geestelijke heling. Tijdens de voorbereidingen van dit boek werd de samensteller zeer ernstig ziek. Artsen hadden hem opgegeven. Hij beschrijft zijn wonderbaarlijk herstel, waarbij sprake is van een samenwerking tussen aardse en hemelse genezers, op een relativerende, voor een ieder toegankelijke wijze.

(NBD|Biblion recensie, Ruud Booms) 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Artsen uit de wereld van het licht. Over wonderbaarljke genezingen door Harm Wagenmakers."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Het spook dat kanker heet. >> 50 dingen die je beslist moet >> A Cancer Treatment: A Journey >> Achtbaan. Auteur Kjeld Bontenbal >> Als het kwaad goede mensen >> Anti Kanker: een nieuwe levenswijze. >> Artsen uit de wereld van het >> Beter worden is niet voor >> Borstkanker: De behandeling, >> Borstkanker: briefwisseling >>