Dit gerecht is gebaseerd op de uitgangspunten van het Houtsmullerdieet. Zie beschrijving daarvan bij Uitgangspunten Houtsmullerdieet en/of pagina Houtsmullerdieet 

Ingrediënten:

  • 2 grapefruits,
  • 200 gr. worteltjes,
  • 50 gr. rozijnen,
  • 2 uitgeperste teentjes knoflook,
  • 1 1/2 dl magere kwark.

Bereiding:
Maak de grapefruits schoon, verdeel ze in partjes en snijd deze in blokjes.
Maak de worteltjes schoon en rasp ze.
Doe de grapefruit, de worteltjes en de rozijnen in een kom.
Roer de knoflook met wat peper door de kwark en schenk het mengsel over het vruchten-mengsel.
Roer alles voorzichtig door elkaar en zet het gerecht ca. 1 uur in de koelkast.
Verdeel de cocktail vlak voor het serveren over vier glazen of schaaltjes.
 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Worteltjescocktail met grapefruit en kwark als voorgerecht of salade of tussendoortje"


Gerelateerde artikelen