Dit gerecht is gebaseerd op de uitgangspunten van het Houtsmullerdieet. Zie beschrijving daarvan bij Uitgangspunten Houtsmullerdieet en/of pagina Houtsmullerdieet

Ingrediënten: Tofudip (3 dipsausjes) te serveren met stukjes bleekselderij, witlofblaadjes, komkommerstaafjes, bloemkoolroosjes Bron: Het beste vegetarische kookboek voor het gezin.


· 250 tofu
· 2-3 el magere melk
· sojasaus
· tamari/shoyu
· 20 gr. sesamzaad
· 1 el tomatenpuree 
· 1 teentje knoflook
· Provencaalse kruiden
· kerriepoeder
· 1-2 appeldiksap
· citroensap

Bereiding:

Tofu met de melk met de mixer crèmig roeren. In drie porties verdelen. 
De eerste portie mengen met sojasaus, zeezout en sesamzaad. 
De tweede portie mengen met tomatenpuree, geperste knoflook, zeezout en Provencaalse kruiden. 
De derde portie mengen met kerriepoeder, diksap, citroensap en zeezout. 
 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Tofudip met rauwe groenten als tussendoortje of salade"


Gerelateerde artikelen