Dit gerecht is gebaseerd op de uitgangspunten van het Houtsmullerdieet. Zie beschrijving daarvan bij Uitgangspunten Houtsmullerdieet en/of pagina Houtsmullerdieet 

Bereiding: Rode koolsalade:
30 a 35 gr. Jonge kaas (kunt u ook weglaten)
1 kleine rode kool
Neem de buitenste bladeren weg.
Snijd de kool in vieren en verwijder alle delen van de stronk.
Snijd of schaaf de kool in uiterst smalle reepjes.
Hoe fijner de kool gesneden is des te smakelijker.
Snipper 2 bosuitjes en rasp 1 flinke zachtzure appel grof.
Schep de rode kool, bosuitjes en appel luchtig door elkaar.
Maak de salade aan met een eenvoudige dressing.
(1 deel citroensap, wat peper, 5 delen olijfolie, handjevol Italiaanse gedroogde kruiden)
1 theelepel honing)
Voeg er eventueel kleine in reepjes gesneden kaas aan toe.
 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Rodekool salade"


Gerelateerde artikelen