Lees aub ook eerst onze disclaimer. Onderstaand aanbod wordt gedaan door anderen en bij hun ligt dus ook de verantwoordelijkheid. Als u interesse hebt sturen wij uw e-mail door naar de mensen die deze laserwatch aanbieden.

22 oktober 2021: lees ook dit artikel: https://kanker-actueel.nl/pdt-foto-dynamische-therapie-op-in-bloed-circulerende-tumorcellen-toe-passen-op-het-bloed-in-een-extracorporale-buis-heeft-groot-effect-op-doden-van-tumorcellen.html

Zie in gerelateerde artikelen wat PDT - Foto Dynamische Therapie inhoudt. 

Laserwatch plus bremachlorofyl voor thuisgebruik

laserwatch

In samenwerking met 
Andrei Reshetnickov, de wetenschapper die bremachlorin producten (eerder radachlorin genoemd) ontwikkelt uit pure spirulina, is er een laserwatch ontwikkeld die mensen zelf thuis kunnen gebruiken samen met bremachlorofyl om PDT - Foto Dynamische Therapie op de bloedvaten te geven. De laserwatch die speciaal is gemaakt heeft volgens Andrei de optimale golflengte (nanometer) en het juiste vermogen (Milliwatt) om effectief in bloed circulerende tumorcellen te kunnen doden.

  1. Primaire doel van de laserwatch is om de progressie van de ziekte af te remmen of een recidief te voorkomen bij mensen die klinisch kankervrij zijn na bv een operatie maar hoog risico lopen op een recidief.
  2. Een tweede doel van de laserwatch en de bremachlorofyl kan zijn dat er een immuunreactie wordt opgewekt of dat het immuunsysteem wordt versterkt. 

De laserwatch dient te worden gebruikt samen met 3 capsules 
bremachlorofyl dat is gehaald uit pure spirulina, en kan gebruikt worden naast andere behandelingen zoals chemotherapie, radiotherapie - bestraling en hormoontherapie. Ook kan het gebruikt worden naast vormen van immuuntherapie. Het is in feite een aanvullende behandeling.  

De laserwatch moet op de volgende manier gebruikt worden:

U neemt de eerste maand elke dag 3 capsules met bremachlorofyl in. Liefst innemen met melk op kamertemperatuur. De inhoud van de bremachlorfyl is afgestemd op de hoeveelheid die nodig is naast de laserwatch. 20 minuten daarna doet u de laserwatch om uw linkerpols en laat deze 30 minuten om. Daarna doet u de laserwatch weer af. Bij voorkeur kunt u dit doen 's ochtends na het ontbijt. Maar mag ook later overdag als u dat beter uitkomt. Dit doet u 1 maand. Daarna neemt u 2 maanden rust. Daarna zou u in de 4e maand weer een maand hetzelfde kunnen doen dan in de 1e maand maar dan adviseert Andrei om 4 capsules per dag te nemen. Om zo het immuunsysteem sterker te maken. 

Zie ook een document waarin beschreven wat PDT - Fotodynamische Therapie met bremachlorofyl kan bewerkstelligen en het werkingsmechanisme wordt uitgelegd hoe PDT een immuunreactie kan bewerkstelligen: PDT induced Immunity

Het is beter om in de 1e maand geen hoge dosis vitamine C, vitamine E en A en andere oxidanten te gebruiken. In de 2e en 3e maand is het juist wel aan te raden om weer voedingssupplementen te gebruiken. Mocht u helemaal geen voedingssupplementen gebruiken dan kunnen wij u wel verwijzen naar een betrouwbare complementaire arts om u te adviseren welke voedingssupplementen bij uw vorm van kanker het beste zijn.

Ook is het advies om in de 2e en 3e maand een keer uw lichaam te ontgiften. Daarvoor zijn verschillende manieren bekend. Zoals bv deze Japanse pleisters, maar u kan ook een koffieklysma doen. Er zijn veel manieren om te ontgiften. Het voedingscentrum is er niet enthousiast over. Maar anderen weer wel, zie deze google search.

Om de effectiviteit van deze behandeling te meten is het verstandig om voordat u begint uw bloedwaarden en tumormarker te laten meten of op te vragen bij uw behandelend arts. Helemaal mooi zou zijn dat uw behandelend arts een meting doet van in het bloed rondcirculerende tumorcellen bij de start van de behandeling en direct na de 1e maand. Zo kunt u controleren of de laserwatch effect heeft gehad. Bij het laboratorium Maintrac en bij RGCC kan uw arts zo'n test aanvragen. Zie ook dit artikel op onze website over RGCC groep 

De kosten van de laserwatch zijn:

Voor de laserwatch betaalt u eenmalig €  550,--.
De capsules kosten €  7,-- per capsule en bedraagt voor de 1e maand dus 90 x €  7,-- = €  630,00. Excl. verzendkosten.

In de 4e maand zou u weer een nieuwe cyclus kunnen starten met de laserwatch maar dan met 4 capsules per dag. Of afhankelijk van het resultaat via een infuus bremachlorofyl toedienen of via een vernevelaar met ampullen met daarin een precies afgepaste dosis bremachlorin. Daarover zullen we u dan op tijd informatie geven hoe dat precies werkt en wat dat kost. 

In deze PDF staat een beschrijving van wat bremachlorfyl is : Bremachlorophyll_advertisement_Dutch (2)

Plaats een reactie ...

Reageer op "Laserwatch met capsules bremachlorofyl voor thuis zelf PDT geven op de bloedvaten om uitzaaiingen of een recidief te voorkomen zijn via ons te bestellen."


Gerelateerde artikelen