Mocht u de artikelen op kanker-actueel waarderen dan wilt u ons misschien ondersteunen met een donatie op 

IBAN: NL79 RABO 0372 9311 38 t.n.v. Stichting Gezondheid Actueel in Terneuzen. 

BIC/SWIFTCODE RABONNL2U

Als donateur kunt u korting krijgen bij verschillende bedrijven en we zijn een ANBI organisatie

30 augustus 2023: Arts-bioloog drs. Valstar heeft mij laten weten via een e-mail dat hij en Ed Woerlee geen updates meer zullen sturen van de literatuurlijsten. Reden is dat hij vindt dat ik te kritisch ben op de vaccins en andere maatregelen bij het coronavirus - COVID-19. Ik ga er ook verder niet meer over in discussie met hem. Het voelt wel beetje vreemd om op die manier na 23 jaar samenwerking zo abrupt te breken. Maar goed het is niet anders.

De literatuurlijsten niet-toxische stoffen en behandelingen en de aparte literatuurlijsten  zijn nog wel in te zien maar worden dus niet meer aangevuld. Ook de literatuurlijsten preventie zijn nog wel te raadplegen maar worden dus niet meer van een update voorzien. 

......................................................................................................................................................................

Raadpleeg altijd een goed gekwalificeerd complementair werkend arts.

Raadpleeg ook literatuurlijsten niet-toxische stoffen en behandelingen van arts-bioloog drs. Engelbert Valstar 

Per 1 april 2005 is arts-bioloog drs. E. Valstar  begonnen met het verzamelen van gerandomiseerde studies waarin onderzocht werd wat het effect is van orthomoleculaire middelen - voeding en voedingstoffen - als preventie van kanker. Alles op deze lijst is ter verantwoording van arts-bioloog drs. E. Valstar en is ook hier onze disclaimer van toepassing. Maar we bedanken Valstar voor zijn niet aflatende inzet voor een niet toxische en natuurlijke aanpak van kanker. Wanneer krijgt deze man nu eindelijk eens erkenning voor zijn prachtige werk van de reguliere oncologie en wordt er samenwerking gezocht en gevonden. We bedanken Valstar ook voor zijn toestemming om deze lijst hier te publiceren.

De lijst van studies met therapeutische effecten van voeding en voedingstoffen bij kanker kunt u lezen onder Literatuurlijst van drs. E. Valstar, inmiddels bjna 2700 gerandomiseerde studies lang. Onder complementair en bij de verschillende vormen van kanker staan veel artikelen en abstracten van studies naar effecten van voeding en voedingstoffen uitgebreider vermeld. Onder preventie staat nog veel meer informatie over manieren om ernstige ziektes te voorkomen en met name wat u er ook zelf aan kunt doen.

Aparte lijsten van therapeutische studies uitgevoerd bij specifiek een bepaalde vorm van kanker of naast bestraling of chemo of operatie of stamceltransplantaties c.q. beenmergtransplantaties heb ik uitgesplitst uit de algemene lliteratuurlijst van arts-bioloog drs. Engelbert Valstar om het u gemakkelijker te maken want de lijst van Valstar is te lang en te onoverzichtelijk geworden naar mijn mening.

Wanneer een studie is uitgevoerd bij specifiek een bepaalde vorm van kanker heb ik die dus opgenomen in een aparte lijst voor die specifieke vorm van kanker. 

Zie literatuurlijsten niet-toxische stoffen en behandelingen van arts-bioloog drs. Engelbert Valstar 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Literatuurlijsten preventie van arts en bioloog Engelbert Valstar"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

6. Literatuurlijst van studies >> 5. Literatuurlijst van studies >> 4. Literatuurlijst van studies >> 3. Literatuurlijst van studies >> 2. Literatuurlijst van studies >> 1. Literatuurlijst van studies >>