In principe zijn de gerechten voor 4 personen tenzij anders vermeld
- Olijfolie extra vierge (zie uitgangspunten houtsmullerdieet)
- krielaardappeltjes in de schil voor 4 personen
- 1 citroen
- 1 courgette
- 150 gram...
Dit gerecht is gebaseerd op de uitgangspunten van het Houtsmullerdieet. Zie beschrijving daarvan bij Uitgangspunten Houtsmullerdieet en/of pagina Houtsmullerdieet
In principe zijn de gerechten voor 4 personen tenzij anders vermeld
Ingrediënten gestoofde zeeduivel:
Dit gerecht is gebaseerd op de uitgangspunten van het Houtsmullerdieet. Zie beschrijving daarvan bij Uitgangspunten Houtsmullerdieet en/of pagina Houtsmullerdieet
In principe zijn de gerechten voor 4 personen tenzij anders vermeld.
Gebruik bij voorkeur biologische producten
aangepast naar een recept uit de Volkskrant
Ingrediënten: Zeebaars uit de oven met saus van tahin
Dit gerecht is gebaseerd op de uitgangspunten van het Houtsmullerdieet. Zie beschrijving daarvan bij Uitgangspunten Houtsmullerdieet en/of pagina Houtsmullerdieet
Dit gerecht is voor 4 personen tenzij anders aangegeven.
Gebruik bij voorkeur biologische producten
Ingrediënten: Waterzooi van vis met zwarte noedels Bron: Smaakmakend (enigszins aangepast)
· 500 gr. panklare wijting
· 1 ui
· 175 gr. wortel
· 50 gr. knolselderij
· 1 klein blikje tomatenpuree
Ingrediënten Tonijn met sesam en avocadosalade: