Studeerden wij medicijnen of geneeskunde?

Een nieuwe kijk op de aanpak van chronische aandoeningen

Lieneke van de Griendt | Taal: Nederlands

Eerder al hebben mensen mij gewezen op deze huisarts en afgelopen maand kreeg ik deze tip via facebook om dit boek: Studeerden wij medicijnen of geneeskunde? te lezen. Ik ben er zelf nog niet aan toegekomen maar ga dat zeker doen.

Paperback

€ 22,00

Het boek is te bestellen bij Post Scriptum

Bezorgen:
 Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
Afhalen: Op voorraad, direct af te halen bij Post Scriptum

Studeerden wij medicijnen of geneeskunde?


Studeerden wij medicijnen of geneeskunde? is een must voor iedere arts die zich afvraagt of het voorschrijven van medicijnen wel bijdraagt aan ware genezing. Door terug te grijpen op basisvakken van de medische opleiding (o.a. biochemie, fysiologie en immunologie) en het bestuderen van een nieuw vak – het microbioom (de gezonde darmbacteriën) – gaat Lieneke van de Griendt op zoek naar de antwoorden. Dankzij haar transparante taal en heldere uitleg is dit boek ook zeer interessant voor de patiënt die de juiste beslissingen wil nemen voor zijn of haar eigen natuurlijke herstel.

Met een voorwoord van Martin Schipperus, internist-hematoloog, UMC Groningen.

Lieneke van de Griendt – huisarts sinds 1995 – constateert dat veel patiënten met chronische aandoeningen ondanks alle medische inspanningen niet genezen. Zij krijgen medicijnen voorgeschreven die symptomen onderdrukken, maar ze blijven chronisch ziek en moeten vaak de rest van hun leven medicijnen blijven slikken. Maar wat gaat er eigenlijk precies mis in hun lichaam en waarom gebeurt dit? Als we dat weten, zouden we dan ook zónder medicijnen de gezondheid kunnen verbeteren van patiënten met chronische aandoeningen als diabetes, hart- en vaatziekten, multiple sclerose, reuma, schildklierproblemen of zelfs psychische klachten? Studeerden wij medicijnen of geneeskunde? is een must voor iedere arts die zich afvraagt of het voorschrijven van medicijnen wel bijdraagt aan ware genezing. Door terug te grijpen op basisvakken van de medische opleiding (o.a. biochemie, fysiologie en immunologie) en het bestuderen van een nieuw vak – het microbioom (de gezonde darmbacteriën) – gaat Lieneke van de Griendt op zoek naar de antwoorden. Dankzij haar transparante taal en heldere uitleg is dit boek ook zeer interessant voor de patiënt die de juiste beslissingen wil nemen voor zijn of haar eigen natuurlijke herstel. LEES MINDER 
ISBN
9789492528544
Genre
Verschenen
09-03-2020
Bindwijze
Paperback
Pagina's
256 pagina's
Druk
1e
Taal
Nederlands
Formaat
21,5 cm x 14,1 cm x 2,3 cm
Gewicht
374 gram
LEES MINDER 

Plaats een reactie ...

Reageer op "Studeerden wij medicijnen of geneeskunde? Een nieuwe kijk op de aanpak van chronische aandoeningen. Auteur: Lieneke van de Griend (Huisarts)"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Allemaal beestjes: auteur >> Baarmoederhalskanker: HPV-vaccins >> Borstkanker: Zorgboek borstkanker >> Chronische pijn >> De medische omerta. Over horen, >> De ontdekkingsreis van Bob >> De Naakte Waarheid: Fotoboek >> De keizer aller ziektes >> De ongelooflijke lever- en >> De TESTOFACTOR, Het Ultieme >>