De ongelooflijke lever- en galblaasreiniging

 

Veel mensen hebben waarschijnlijk ooit van de leverreinigingen van Hulda Clark gehoord maar dit boek is een prima handleiding om zelf de lever en galwegen te zuiveren.

Samenvatting & achtergrondinformatie

In deze herziene editie van zijn bestseller De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering gaat Andreas Moritz in op een van de meest voorkomende, maar nauwelijks onderkende oorzaken van ziekte: galstenen die de lever verstoppen. Twintig miljoen Amerikanen lijden jaarlijks aan galkolieken.

Meestal bestaat de behandeling slechts uit het verwijderen van de galblaas, waarvan de kosten $ 5 miljard per jaar bedragen. Deze puur symptoomgerichte benadering verwijdert echter niet de oorzaak van de ziekte en schept in veel gevallen de voorwaarden voor nog veel ernstiger aandoeningen.

De meeste volwassenen in de geïndustrialiseerde wereld, met name diegenen die aan een chronische ziekte lijden, zoals hart- en vaatziekten, artritis, MS, kanker of diabetes, hebben honderden, zo niet duizenden galstenen (voornamelijk klonten hard geworden gal) die de galkanalen van hun lever blokkeren.

Dit boek biedt een diepgaand begrip over de oorzaak van galstenen in de lever en de galblaas en legt uit waarom deze stenen verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor de meest voorkomende ziekten die vandaag in de wereld zo wijdverbreid zijn. Het verschaft de lezer de kennis die nodig is om de aanwezigheid van stenen te herkennen en geeft de noodzakelijke doe-het-zelf-instructies om ze in eigen huis pijnloos te verwijderen. Het biedt ook praktische richtlijnen hoe je de vorming van nieuwe galstenen kunt voorkomen.

Het grote succes van De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering toont de kracht en effectiviteit van de zuivering aan. Leverzuivering heeft geleid tot buitengewone verbeteringen van gezondheid en welzijn bij duizenden mensen die zichzelf het kostbare geschenk hebben gegeven van een sterke, schone, vernieuwde lever.

Over de schrijver:
Andreas Moritz is medisch intuïtief therapeut en beoefenaar van Ayurveda, iriscopie, Shiatsu en vibratiegeneeskunst. Hij is de auteur van De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering, Kanker is geen ziekte, Timeless Secrets of Health and Rejuvenation, Lifting the Veil of Duality en It’s Time to Come Alive. Hij is tevens de bedenker van de vernieuwende helingssystemen Ener-Chi Art en Sacred Santémony – Divine Chanting for Every Occasion.

Schema Lever- en galblaaszuivering

Tijdens de 1ste zuivering vergiste ik me een dag: “zit ik nu op dag 3 of 4?”
Dat was de aanleiding om een schema te maken dat je kan ophangen in de keuken of waar dan ook voor jou zelf handig is.

Lees wel eerst het boek en houd het boek bij de hand – vooral als je de 1ste zuivering doet. Het maakt niet uit op welke dag je start, je kunt de dagen zelf invullen.
Het enige waar je rekening mee moet houden is dat dag 6 en 7 op voor jou “rustige” dagen vallen.

Veel succes en schoonheid

Joke Roest
Verpleegkundige spoedeisende hulp

Boek bestellen

 


Plaats een reactie ...

Reageer op "De ongelooflijke lever- en galblaaszuivering. een krachtige doe-het-zelf-aanpak om je gezondheid en welzijn te optimaliseren. Auteur Andreas Moritz"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Allemaal beestjes: auteur >> Baarmoederhalskanker: HPV-vaccins >> Borstkanker: Zorgboek borstkanker >> Chronische pijn >> De medische omerta. Over horen, >> De ontdekkingsreis van Bob >> De Naakte Waarheid: Fotoboek >> De keizer aller ziektes >> De ongelooflijke lever- en >> De TESTOFACTOR, Het Ultieme >>