Radicale Hoop 10 genezende factoren van uitzonderlijke overlevers van kanker en andere aandoeningen. Auteurs Kelly Turner, Ph.D. en Tracey White.

In vervolg op de publicatie van de New York Times-bestseller Radicale Remissie heeft onderzoeker Kelly Turner, Ph.D., vanuit de hele wereld honderden nieuwe gevallen van radicale remissie verzameld – van kanker en nu ook van andere aandoeningen.

Het boek Radicale Hoop is te bestellen via succesboeken en klik op deze directe link.
In Radicale Hoop verkent Turner de toepassing van de principes uit.

Radicale Remissie in het echte leven en de mensen die ervoor hebben gekozen om deze tocht te maken.
Van het belang van zelfversterking in het verhaal van Bob tot het herkennen van de sterke redenen om te leven in het verhaal van Alex, een 12-jarige jongen, deelt ieder hoofdstuk in hun eigen woorden de waarheden en het gebruik van een van de 10 sleutelfactoren van Radicale Hoop.
Turner biedt voor iedere factor geactualiseerd wetenschappelijk onderzoek en nieuwe tips aan, en ontsluiert een tiende genezende factor om in je benadering van genezing te integreren. Man en vrouw, jong en oud, weten deze overlevers dat door het heft van hun benadering van genezing in eigen hand te nemen, ze zichzelf de beste kans op een langer en gezonder leven geven, met als uiteindelijk doel het bereiken van remissie.
Met warmte, echtheid en een waarachtig gevoel van hoop richt Turner de schijnwerper op de pure kracht van de menselijke geest en biedt ze standvastige steun en begeleiding voor het nemen van de unieke en individuele beslissingen die naar een krachtige reis naar genezing leiden.

Over de auteurs:

Kelly Turner, Ph.D., is de New York Times-bestsellerauteur van Radicale Remissie. De laatste 15 jaar heeft ze in 10 verschillende landen onderzoek gedaan en heeft ze meer dan 1500 gevallen van radicale remissie geanalyseerd.

Tracy White is de coauteur van Radicale Hoop. In de tijd voor haar diagnose van terugkerende baarmoederhalskanker bewandelde Tracy een succesvolle carrière als een marketing-executive voor toonaangevende tijdschriften en websites.
Tracy tartte de cijfers door na de voorspelling die de artsen over haar sterfdatum deden nog tweeënhalf jaar van hoge kwaliteit te leven. In die tijd heeft ze Radicale Hoop mee helpen schrijven en de jaren met haar man en zoon gekoesterd.

Plaats een reactie ...

Reageer op "Radicale Hoop. Auteurs Kelly Turner, Ph.D en Tracey White. Zij schreven dit vervolg op Radicale Remissie"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Allemaal beestjes: auteur >> Baarmoederhalskanker: HPV-vaccins >> Borstkanker: Zorgboek borstkanker >> Chronische pijn >> De medische omerta. Over horen, >> De ontdekkingsreis van Bob >> De Naakte Waarheid: Fotoboek >> De keizer aller ziektes >> De ongelooflijke lever- en >> De TESTOFACTOR, Het Ultieme >>