24 augustus 2016: lees ook dit artikel: 

https://kanker-actueel.nl/NL/nederlandse-kankerpatienten-overlijden-na-behandelingen-in-prive-kliniek-van-klaus-ross-in-bracht-duitsland.html

24 augustus 2016: Bron: Met toestemming van Wim van Hengel van het Reformatorisch Dagblad

Wim stuurde mij een bijzonder ervaringsverhaal mert 3-Broompyruvaat dat in ieder geval voor Yvar Verhoeven sterke verbetering bracht van uitgezaaide leverkanker met in 2008 een levensverwachting van drie maanden nadat reguliere aanpak met sorafanib faalde. Yvar werd tussen 2008 en 2010 als eerste en vooralsnog enige patiënt ter wereld regulier behandeld met 3BP door dr. Vogl en 3-broompyruvaat werd toegediend via TACE - Trans Arteriële Chemo Embolisatie.

De vader van Yvar is dr. Harrie Verhoeven plantencelbioloog in Wageningen en hij stelt in het artikel in het Reformatorisch Dagblad: 

"3-broompyruvaat, het stofje dat in de omstreden kliniek in het Duitse Bracht werd gebruikt, heeft een ongekende potentie voor de behandeling van kanker. „Als je het ten­minste niet dom toedient.”

Dat er in het Duitse Bracht drie patiënten overleden na een behandeling met 3BP noemt Verhoeven „heel triest en vreselijk voor de mensen die dit overkomen is.” De negatieve verhalen over 3BP zijn echter niet terecht, stelt Verhoeven. „Ik heb gezien hoe positief deze behandeling heeft gewerkt bij onze zoon met leverkanker. Zo’n aanpak gun ik iedere kankerpatiënt.”

Yvar Verhoeven

Foto: Yvar bij dr. Vogl in Frankfurt

In de loop van 2009, na opeenvolgende behandelingen met 3BP, ging het steeds beter met Yvar, vertelt Verhoeven. „Hij oefende weer op de hometrainer om z’n conditie te verbeteren. Want hij was uitgenodigd om in november 2009 voor de Amerikaanse onderzoekers z’n verhaal te vertellen. Dat wilde hij per se en het is ook gebeurd. We waren erbij, m’n vrouw en ik en onze dochter. Voor die tijd werd nog 1,5 liter vocht uit z’n buik weggezogen. Er was geen enkele tumorcel in te vinden. Dat was bijzonder, want dat is wel gebruikelijk bij dergelijke patiënten.”De tumor bleek later ingekapseld door afgestorven weefsel en gezond leverweefsel groeide aan. „Prof. Vogl zei tegen ons dat hij het niet geloofd zou hebben als hij het niet met eigen ogen gezien had”, zegt Verhoeven.Uiteindelijk is Yvar toch overleden aan een complicatie. „Hij kreeg een longontsteking, gevolgd door de uitval van organen. Antibiotica sloegen helaas niet aan.”In het artikel is een videopresentatie opgenomen uit 2011 van Yvar aan de John Hopkins University nadat hij de jaren daarvoor door dr. Vogl met succes is behandeld.

Ook stelt Harrie Verhoeven:

Therapie moet goed worden toegepast 3BP is een middel dat de energievoorziening van kankercellen platlegt, zegt cel­bioloog Harrie Verhoeven.Tumorcellen hebben veel glucose (suiker) nodig. Ze zetten glucose op een ongebruikelijke manier om in melkzuur met behulp van enzymen. 3BP blokkeert die route.Omdat kankercellen melkzuur produceren, hebben ze een systeem waarmee ze dat uit de cel verwijderen.„3BP maakt van datzelfde deurtje gebruik om selectief kankercellen binnen te dringen. Dat is het mooie van de stof. Je kunt volstaan met lage doseringen omdat de kankercellen het zelf naar binnen werken.”Het middel moet wel deskundig worden toegepast, weet Verhoeven. „Een te hoge dosering kan in extreme gevallen leiden tot bloedstolsels en beschadiging van de vaten.”

Lees het hele artikel in het Reformatorisch Dagblad, inclusief videopresentatie van Yvar Verhoeven aan de Hopkins university: „3BP-behandeling voor kanker heeft ongekende potentie”

Mocht u zelf uw verhaal op kanker-actueel willen plaatsen neem dan contact op met Kees Braam via redactie@kanker-actueel.nl

Mocht u kanker-actueel de moeite waard vinden en ons willen ondersteunen om kanker-actueel online te houden dan kunt u ons machtigen voor een periodieke donatie via donaties: https://kanker-actueel.nl/NL/donaties.html of doneer al of niet anoniem op - rekeningnummer NL79 RABO 0372931138 t.n.v. Stichting Gezondheid Actueel in Amersfoort. Onze IBANcode is NL79 RABO 0372 9311 38   
Elk bedrag is welkom. En we zijn een ANBI instelling dus uw donatie of gift is in principe aftrekbaar voor de belasting.

En als donateur kunt u ook korting krijgen bij verschillende bedrijven: 

https://kanker-actueel.nl/NL/voordelen-van-ops-lidmaatschap-op-een-rijtje-gezet-inclusief-hoe-het-kookboek-en-de-recepten-op-basis-van-uitgangspunten-van-houtsmullerdieet-te-downloaden-enof-in-te-zien.html


Plaats een reactie ...

Reageer op "3-broompyruvaat, stofje waaraan patienten in kliniek van Klaus Ross overleden blijkt soms ook genezende behandeling voor uitgezaaide kanker en heeft enorme potentie"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Archief nieuwsberichten over >> Kankerpil - AOH1996, van professor >> Patienten met zeldzame vormen >> Sterkere MRI-scanner met nieuw >> Er dreigt een wereldwijde >> 34 procent van alle kankerpatienten >> Nederlands vaccin gebruikt >> Je hebt kanker en hoe ga je >> Bij meer dan 100 leerlingen >> Frankrijk gaat groot onderzoek >>