14 februari 2019: Klik voor dit artikel op de volgende link:

https://kanker-actueel.nl/tisotumab-vendotin-plus-chemo-geeft-spectaculaire-resultaten-bij-zwaarvoorbehandelde-kankerpatienten-met-verschillende-primaire-vormen-van-kanker-met-solide-tumoren.html


Plaats een reactie ...

5 Reacties op "Tisotumab vedotin plus chemo geeft spectaculaire resultaten bij zwaarvoorbehandelde kankerpatienten met verschillende primaire vormen van kanker met solide tumoren. copy 1"

 • e.valstar :
  Punt is wel dat er nog geen gerandomiseerd onderzoek is met resultaten op lange termijn!
 • Jenny Rietveld :
  2017 mijn dochter dit middel gehad. Voor plaveicel carcinoom baarmoederhalskanker. Werd uit de studie gezet na 5 behandelingen (totaal 9) vanwege ernstige complicaties waaronder neurophatie.. doorgaan zou ze in rolstoel belanden en Leuven waar ze de behandeling onderging onder toezicht van professor oncologie Verghote, wilde dit niet op hun geweten.
  Dus toen zonder behandeling. Half jaar later overleed ze op 37 jarige leeftijd. Met onmenselijke pijnen door die neurophatie en de kankerpijnen... geen 1 morfine mocht baten... had wel 5 soorten...
  Deze behandeling vond ik waardeloos.. totaal bood t geen kwaliteit van leven alleen maar pijn verdriet en ellende

  Ondergetekende haar moeder
  • e.valstar :
   Heftig. De vraag is hoeveel pijn door de kanker werd veroorzaakt en hoeveel door de neuropathie.
   Op basis van onderzoek, maar ook op basis van empirie geef ik wel carnitine om neuropathie bij bepaalde behandelingen tegen te gaan. Dit staat los van de non-toxische anti-kankertherapie die ik individueel aangepast voorschrijf.
   • Jenny Rietveld :
    Idd ze had PEA moeten krijgen om de schade van neuropathie te beperken. Niet gehad! Verder waren er vrijwel direct na 1ste kuur oogbeschadigingen.In januari 2017 gestart met tisotumab en in april al littekenweefsel aangetroffen en geconstateerd door oogarts. Dat zelfs de oogarts zijn bedenkingen had in overleg de behandeling na 2de kuur te willen staken.
    Helaas heeft t voor mijn dochter niet geholpen. Nadat de behandeling gestaakt werd in juni zijn er daarna op 7 plaatsen in haar lichaam metastasen ontstaan. Nog een poging de pijnen in december onder controle te krijgen door 5 dagen te bestralen. Maar in het medistinum was de tumor 8 cm doorsnee en t gevolg na bestraling was dat de eetlust verdwenen was door beschadigde slokdarm.
    • e.valstar :
     Ik bedoel geen PEA, maar carnitine of acetyl-L-carnitine.

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Archief nieuwsberichten over >> Kankerpil - AOH1996, van professor >> Patienten met zeldzame vormen >> Sterkere MRI-scanner met nieuw >> Er dreigt een wereldwijde >> 34 procent van alle kankerpatienten >> Nederlands vaccin gebruikt >> Je hebt kanker en hoe ga je >> Bij meer dan 100 leerlingen >> Frankrijk gaat groot onderzoek >>