12 juni 2017: Bron: Cancer Research Institute

Het Cancer Research Institute heeft juni 2017 uitgeroepen tot maand van de immuuntherapie. In het kader daarvan publiceren ze verhalen van kankerpatiënten die met immuuntherapie zijn genezen of in een totale remissie zijn gekomen.

Hier het ervaringsverhaal van Jami met lymfklierkanker (non-Hodgkin) die met hulp van immuuntherapie met T-car cells alsnog lijkt te genezen na 20 jaar van behandelingen.

GEEF NOOIT OP: genezen van lymfklierkanker  met CAR T cells Immuuntherapie

Jami beschrijft haar 20 jaar lange strijd tegen lymfklierkanker als een marathon. Maar als alle standaard behandelingsmogelijkheden, waaronder chemo, bestraling, stamceltransplantie enz.  uiteindelijk allemaal falen voor haar vergevorderde lymfklierkanker van het type non-Hodgkin lymfoomdoet ze mee aan een studie met een vorm van immuuntherapie met T-car cells. En met groot succes want ze is nu al een jaar klinisch kankervrij en niets wijst op een recidief.

Deze maand volgen er nog meer ervaringsverhalen.

Link naar de video van Jami staat onder foto.

Jamie overleeft lymfklierkanker met T-car immuuntherapie

GEEF NOOIT OP: genezen van lymfklierkanker  met CAR T cells Immuuntherapie

Het verhaal is in het Engels maar de moeite waard te bekijken en duurt ook niet zo lang, ca. 4,5 minuut.

Voor de video van Jami en haar man zie deze link 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Lymfklierkanker: Jami lijkt alsnog genezen dmv immuuntherapie met T-CAR cells immuuntherapie van haar zwaar voorbehandelde vergevorderde lymfklierkanker (non-Hodgkin)"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Video-film (Nederlands): Zo >> Documentaire over drie kankerpatiënten >> Radio interview met Ian Gawler >> Alvleesklierkanker: ervaringsverhaal >> Alvleesklierkanker: ervaringsverhaal >> Baarmoederkanker: Marijke >> Baarmoederhalskanker: ervaringsverhaal >> Blaaskanker: ervaringsverhaal >> Blaaskanker: ervaringsverhaal >> Borstkankerpatiente (52 jaar) >>