Helpt u ons aan 500 donateurs?

4 december 2017: Bron: Chris Wark's website

In 2002 kreeg Mona te horen van de artsen dat ze een ongeneeslijk stadium van vergevorderde multiple myeloma had. Zij werd naar huis gestuurd om te overlijden. Mona accepteerde dat en sloot zich op in haar appartement, nam geen telefoon meer aan en wachtte in feite lijdzaam op de naderende dood. Een vriend van haar kon dit echter niet aanzien en stimuleerde Mona om in ieder geval nog iets van haar leven te maken. Hij leerde haar gezonder te leven en haar leefstijl compleet te veranderen. En beetje bij beetje kreeg Mona weer zin in het leven. En niet alleen zin in het leven maar de kanker verdween gelijdelijk uit haar lichaam. En nu 2017 is ze vol energie en vrij van aantoonbare kanker. Het lijkt een wonder want ze is nooit behandeld voor haar kanker met chemo of andere reguliere behandelingen en toch verdween de kanker. (tekst gaat verder onder foto)

Mona multiple myeloma

Chris Wark, zelf overlever van operabele darmkanker, interviewde haar voor zijn website en m.i. een prachtig voorbeeld hoe je als patiënt toch nog veel kunt doen met gezonde leefstijl enz.  Al is Mona haar ervaringsverhaal m.i. echt een wondertje. Niet iedereen lukt het om zonder medicijnen kanker te overleven.

De tekst van het interview met Mona is in deze PDF te lezen als u de video niet goed kunt volgen.

Klik hier voor het interview van Chris met Mona op video


Plaats een reactie ...

Reageer op "Multiple myeloma: Mona kreeg in 2002 de diagnose vergevorderde ongeneeslijke multiple myeloma (Kahler) maar leeft nog steeds met alleen een gezonde leefstijl en niet toxische middelen en zonder chemo"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Video-film (Nederlands): Zo >> Documentaire over drie kankerpatiënten >> Radio interview met Ian Gawler >> Alvleesklierkanker: ervaringsverhaal >> Alvleesklierkanker: ervaringsverhaal >> Baarmoederkanker: Marijke >> Baarmoederhalskanker: ervaringsverhaal >> Blaaskanker: ervaringsverhaal >> Blaaskanker: ervaringsverhaal >> Borstkankerpatiente (52 jaar) >>