Kees vakantie 2015 in DR

Beste mensen,

Ik heb een persoonlijke vraag aan jullie.

A.s. zondag word ik 66 jaar, ik heb dan mijn kanker bijna 20 jaar overleefd. In 1996 was ik de hele zomer en ook op mijn 46e verjaardag op Vlieland, herstellende nadat ik in Ghana was geweest voor het maken van een TV documentaire over George Boateng. En de week daarop kreeg ik te horen van mijn oncoloog dat ze niets meer konden vinden op de scans die gemaakt waren, dat ik zogezegd klinisch kankervrij was. Voor wie nog nooit de documentaire Zo Nodig Dwars heeft gezien, daarin is ook een stukje over mijn bezoek aan Ghana te zien: 

https://kanker-actueel.nl/NL/zo-nodig-dwars-drie-eigenzinnige-zoektochten-naar-genezing-van-kanker-copy-1.html 

Een bezoek en film waarvan ik vooraf altijd heb gedacht dat dat het laatste zou zijn dat ik nog in mijn leven zou doen. Maar het pakte dus gelukkig anders uit. Zodat ik nu zelfs mijn 66e verjaardag kan vieren.

Mijn vraag aan u is of u mij een verjaardagskadootje wilt geven in de vorm van een donatie aan onze Stichting. Want mocht u een donatie doen aan onze Stichting dan zal ik die beschouwen als een kadootje voor mij. Want Kanker-actueel.nl is mijn levenswerk geworden en ik hoop daarmee te kunnen doorgaan tot ik werkelijk dood ga. Maar hopelijk duurt dat nog heel lang met de levenskwaliteit die ik nu heb.

Afgelopen maanden / jaren hebt u regelmatig onze website www.kanker-actueel.nl bezocht en via inschrijving op onze gratis nieuwsbrief laten zien dat u geïnteresseerd bent in de manier waarop wij proberen u op de hoogte te houden van recente ontwikkelingen in de behandeling van kanker. Zowel regulier als complementair / alternatief. En uit de vele vragen via e-mail en ook likes en reacties op facebook - we naderen de 1.000 likes - tonen jullie ook veel waardering hiervoor. Waardering ook vaak voor mij persoonlijk omdat ik nu eenmaal alles in mijn eentje doe inhoudelijk. En dat doet me vaak goed zeker als ik zie dat mensen geholpen zijn met mijn hulp en informatie. 

Mijn vraag is dus aan al onze nieuwsbrieflezers die nog nooit een donatie hebben gedaan of ook het laatste jaar niet of zij ons misschien zouden willen ondersteunen door toch eens donateur te worden: https://kanker-actueel.nl/NL/donaties.html

En U weet waarschijnlijk wel dat u als donateur ook nog korting kunt krijgen bij verschillende bedrijven: dus een donatie betaalt zich wellicht ook snel terug:

https://kanker-actueel.nl/NL/voordelen-van-ops-lidmaatschap-op-een-rijtje-gezet-inclusief-hoe-het-kookboek-en-de-recepten-op-basis-van-uitgangspunten-van-houtsmullerdieet-te-downloaden-enof-in-te-zien.html

En al kan ik u niet op een verjaardagsfeestje uitnodigen, ik zal uiteraard alle donaties / kadootjes op prijs stellen. Zodat we kanker-actueel nog verder uit kunnen bouwen tot een betrouwbare onafhankelijke website over behandelingen en preventie van kanker.

Bedankt alvast voor uw kadootjes en ondersteuning en ik hoop op een mooie verjaardag.


Met vriendelijke groeten.

Kees Braam, webmaster

www.kanker-actueel.nl

Onze voorkeur gaat uit naar betaling met iDEAL


Plaats een reactie ...

1 Reactie op "Een persoonlijke vraag aan al onze nieuwsbrieflezers van kanker-actueel nl"

  • Gerard van der Reijden :
    Beste Kees. Van harte gefeliciteerd, nog vele jaren. Nog wel bedankt voor de informatie over de olie. Morgen gaat Henny naar Middelburg naar de Osteopaat en koopt de Juiste olie. Als het werkt dan zijn de rapen gaar hoor. Want dan is het "en baattaille " of te wel er is iets meer loos waar we wat aan kunnen doen.Maar eerst maar eens de druppels innemen Gerard

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Nieuwsbrief van 21 juni 2024 >> Nieuwsbrief van 22 mei 2024 >> Nieuwsbrief van 21 april 2024 >> Nieuwsbrief van 21 maart 2024 >> Nieuwsbrief van 17 februari >> Nieuwsbrief van 18 januari >> Nieuwsbrief van 22 december >> Nieuwsbrief van 25 november >> Nieuwsbrief van 26 oktober >> Nieuwsbrief van 30 september >>