Beste mensen,

Persoonlijk vind ik het altijd moeilijk om geld te vragen, maar omdat de bodem van de kas in zicht komt heb ik begrepen van het bestuur, wil ik toch namens het bestuur vragen of u misschien ons middels een donatie wilt steunen om kanker-actueel.nl online te houden. Als u dat nog nooit hebt gedaan. Of als uw donatie langer dan een jaar is geleden.

We zijn kanker-actueel in 2000 begonnen en veel mensen ( en dat zijn er inmiddels ruim 100.000 per maand) maken gebruik van onze site en daarmede van onze informatie. Zo verstuur ik deze brief aan ca. 4.000 mensen. Waarvan een groot gedeelte zich heeft ingeschreven voor onze gratis nieuwsbrief.

Gezien de grote aantallen zouden we haast helaas zeggen, maar we zijn echter wel blij dat kankerpatiënten en hun naasten de weg naar onze site kunnen vinden. We pretenderen onafhankelijke en actuele informatie te geven in de behandeling van kanker, zowel regulier als complementair.

Maar ondanks deze grote bezoekersaantallen beschikken we niet over de inkomsten die nodig zijn om de kosten van onze activiteiten te genereren.

En onze begroting is ook niet echt spectaculair hoog naar onze mening. Deze bedragen jaarlijks ca. € 30.000,--. En daar betalen we alles van.

Maar omdat we volkomen onafhankelijk opereren, zijn we praktisch voor 100% afhankelijk van bijdragen en donaties van organisaties en mensen die ons een warm hart toedragen.

Onze vraag nu is of u ons wilt ondersteunen met een eenmalige of periodieke donatie, zodat we onze werkzaamheden kunnen voortzetten, waaronder de maandelijks nieuwsbrief met actuele en objectieve informatie.

Als u via Idealhttps://www.kanker-actueel.nl/NL/donaties.html

of rechtstreeks een bedrag overmaakt op onze rekening bij de RABO, NL79 RABO 0372 9311 38 ten name van Stichting Gezondheid Actueel in Amersfoort helpt u ons in onze werkzaamheden voor de website kanker-actueel.nl.

Onze buitenlandse donateurs kunnen de volgende gegevens gebruiken:IBAN nummer: NL79 RABO 0372 9311 38 en BIC = RABONL 2 U

En uw donatie is in principe aftrekbaar voor de belasting want we zijn een Goede doelen Stichting. We hebben een ANBI status.

Bovendien als donateur kunt u korting krijgen op onder andere voedingsupplementen bij Medpro in Scherpenzeel:  https://kanker-actueel.nl/NL/ops-korting-adres-en-gegevens-voor-online-bestellen-van-bepaalde-voedingssupplementen-met-15-korting-bij-medpro-scherpenzeel.html  

en bij Oriveda 25% op bepaalde paddenstoelen extracten: 

https://kanker-actueel.nl/NL/ops-korting-oriveda-geeft-25-procent-korting-op-extracten-van-medicinale-paddenstoelen-aan-ops-donateurs-van-kanker-actueel.html

Mocht u ten slotte nog vragen hebben, stel ze gerust; ik ben bereikbaar via redactie@kanker-actueel.nl  of via onze facebookpagina: https://www.facebook.com/pages/Kankeractueel/518637628170377 waar ook vaak een link naar de nieuwste berichten worden geplaatst.

Met vriendelijke groet.

Kees Braam, namens het Bestuur van de Stichting Gezondheid Actueel,


Plaats een reactie ...

Reageer op "Nieuwsbrief van 1 september 2015 met oproep om ons te helpen met een donatie"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Nieuwsbrief van 21 juni 2024 >> Nieuwsbrief van 22 mei 2024 >> Nieuwsbrief van 21 april 2024 >> Nieuwsbrief van 21 maart 2024 >> Nieuwsbrief van 17 februari >> Nieuwsbrief van 18 januari >> Nieuwsbrief van 22 december >> Nieuwsbrief van 25 november >> Nieuwsbrief van 26 oktober >> Nieuwsbrief van 30 september >>