ovale_k_actueel

Beste nieuwsbrieflezer(es),

Afgelopen week hebt u onze maandelijkse nieuwsbrief weer ontvangen: https://kanker-actueel.nl/NL/nieuwsbrief-van-6-mei-2017.html met daarin opgenomen dit bericht: 

https://kanker-actueel.nl/NL/kwf-en-nfk-hebben-ruzie-over-patienten-website-kankernl-kankerpatienten-lijken-de-dupe-te-worden-van-machtstrijd-aldus-de-volkskrant.html

Een website die alleen al 14 miljoen euro heeft gekost om die op te zetten. (heb ik uit een betrouwbare bron binnen de NFK). Met welke jaarlijkse begroting zij werken durf ik niet te zeggen. Maar ter vergelijking: 7 jaar geleden hebben wij onze website gerestyled in blogformaat. Eenmalige kosten €  25.000,--. Betaald door 1 van onze trouwste sponsoren. En wij werken met een jaarlijkse begroting van ca. € 20.000,--. waar we alles van betalen. 

Verschillende mensen vroegen mij of kanker-actueel.nl de rol van kanker.nl misschien zou willen overnemen. En dat zou ik persoonlijk graag doen hoewel we met 1 miljoen bezoekers per jaar en vaak op de eerste pagina's van zoekmachines als google enz., daarin minimaal gelijkwaardig zijn vermoed ik. Maar dan zouden we toch ook wat meer geld moeten hebben om een redactie te vormen en niet alles op mijn bordje komt. Ik ben daar ook met een paar mensen over in gesprek hoe we dat zouden kunnen vormgeven, maar is wel lastig allemaal. En kost ook geld.

En wat ik persoonlijk niet goed doe is zorgen voor dat geld zodat onze begroting ieder jaar kloppend en gedekt is. Mijn kwaliteiten liggen op een ander vlak dan het commerciële.

Onze situatie: We hebben slechts ca. 100 donateurs via periodieke machtiging en nog eens ca. 250 via een eenmalige donatie. Waarvan de meesten n.a.v. contact met mij over hun persoonlijke situatie of n.a.v. een oproep zoals deze nieuwsbrief die we 2x per jaar sturen aan onze nieuwsbrieflezers (essen). Vorig jaar mei en september 2016 kregen we extra eenmalige donaties n.a.v van zo'n oproep. Geen enkele organisatie geeft ons een subsidie. Maar we zijn daarom ook volledig onafhankelijk en kunnen u objectief en zonder enige vorm van belangenverstrengeling informeren. Ik zou ook niet anders kunnen en willen. En hoewel ik als webmaster ongetwijfeld mijn fouten zal maken en zeker niet alles weet, durf ik wel te stellen dat ik alles naar eer en geweten doe.  

Vandaar opnieuw mijn vraag: als u als nieuwsbrieflezer (es) nog geen donateur bent of uw donatie is van langer geleden dan 1 jaar zou u ons deze keer eenmalig of via een machtiging een donatie willen geven?

Als u via Ideal: https://kanker-actueel.nl/NL/donaties.html of rechtstreeks, al of niet anoniem, een bedrag overmaakt op onze rekening bij de RABO, NL79 RABO 0372 9311 38 ten name van Stichting Gezondheid Actueel, Terneuzen, (BIC = RABONL 2 U) dan helpt u niet alleen ons maar indirect ook veel andere kankerpatiënten en hun naasten door onze informatievoorziening via de website: www.kanker-actueel.nl.

Zie sitehulp: https://kanker-actueel.nl/NL/sitehulp.html  hoe u snel en gemakkelijk informatie vindt op onze website.

En uw donatie is in principe aftrekbaar voor de belasting want we zijn een Goede doelen Stichting. We hebben een ANBI status. En elk bedrag is welkom. Wie het kleine niet eert is het grote niet weert leerde mijn oma me al.

Bovendien geven we u naast de website informatie ook iets terug voor uw donatie: 

https://kanker-actueel.nl/NL/voordelen-van-ops-lidmaatschap-op-een-rijtje-gezet-inclusief-hoe-het-kookboek-en-de-recepten-op-basis-van-uitgangspunten-van-houtsmullerdieet-te-downloaden-enof-in-te-zien.html

Een andere mogelijkheid ons te steunen is deze:

Bedrijven en organisaties zouden ook een advertentie kunnen kopen in onze reclamecaroussel. Per maand, per half jaar of per jaar.: https://kanker-actueel.nl/NL/sponsoren.html  En uiteraard krijgt u een factuur, maar wel zonder BTW.

Nog een andere optie hoe ons te helpen is klikken op de google advertenties naast de artikelen. En als u klikt op 1 van de groene trefwoorden krijgt u drie google advertenties te zien. Kost u niets, ons ook niet en levert altijd iets op. Als vanaf vandaag 10 procent van onze nieuwslezers (essen) elke dag minimaal 5 advertenties aanklikt hebben we € 1.000,-- extra inkomsten per maand.

Ik hoop op uw ondersteuning zodat we kanker-actueel nog verder uit kunnen bouwen tot HET platform voor kankerpatiënten en hun naasten. Maar in ieder geval bedankt dat u deze brief wilde lezen.

Mocht u vragen hebben, stel ze gerust; ik ben bereikbaar via redactie@kanker-actueel.nl  of via onze facebookpagina: https://www.facebook.com/pages/Kankeractueel/518637628170377 waar ook vaak een link naar de nieuwste berichten wordt geplaatst en mensen soms ook reageren op berichten.

Met vriendelijke groeten,

Kees braam,
webmaster www.kanker-actueel.nl

Het Bestuur van de Stichting Gezondheid Actueel,


Plaats een reactie ...

Reageer op "Wilt u kanker-actueel helpen uit te bouwen tot HET platform voor kankerpatienten en hun naasten?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Nieuwsbrief van 21 juni 2024 >> Nieuwsbrief van 22 mei 2024 >> Nieuwsbrief van 21 april 2024 >> Nieuwsbrief van 21 maart 2024 >> Nieuwsbrief van 17 februari >> Nieuwsbrief van 18 januari >> Nieuwsbrief van 22 december >> Nieuwsbrief van 25 november >> Nieuwsbrief van 26 oktober >> Nieuwsbrief van 30 september >>