Beste mensen,

28 augustus word ik 70 jaar en eerder heb ik gedacht dat dat een mooi moment zou zijn om te stoppen met kanker-actueel.nl na 20 jaar hieraan te hebben gewerkt. 

Maar veel mensen vragen mij ga aub door Kees, jullie geven zoveel waardevolle informatie en jij weet persoonlijk zoveel, die hulp willen we niet missen. En dat wil ik ook best wel doen. Het doet me ook altijd goed als ik merk dat met onze / mijn informatie mensen geholpen zijn.

Maar ook een onafhankelijke website kan niet zonder financiële middelen. 

U bent een van de ca. 6000 mensen en organisaties die regelmatig onze gratis nieuwsbrief ontvangen. Een gratis nieuwsbrief waarin ik als webmaster u probeer op de hoogte te houden van recente ontwikkelingen in de behandeling van kanker via onze website kanker-actueel.nl. En de laatste maanden ook met informatie over het coronavirus - Covid-19

Mijn vraag in deze 'bedelbrief' is of u ons aub wilt helpen met een (extra) donatie / gift. Ik realiseer me dat deze tijd een moeilijke tijd is voor veel mensen. Ook financieel. Maar als U nog nooit een donatie hebt gedaan of uw laatste donatie is al weer langer dan een jaar geleden misschien wilt U ons nu wel een keer ondersteunen door toch eens (opnieuw) donateur te worden?

We zijn blij met elk bedrag. En we besteden alles aan de website, zie onze jaarverslagen. 

U kunt ons ondersteunen met een donatie / gift of direct via rekeningnummer NL79 RABO 0372931138 t.n.v. Stichting Gezondheid Actueel in Terneuzen. (BIC/SWIFTCODE RABONNL2U)

En als donateur kunt u ook korting krijgen bij verschillende bedrijven. Dus een donatie is in feite een win win situatie voor beiden. 

En Stichting Gezondheid Actueel heeft een ANBI status, dus uw gift / donatie is in principe ook aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. 

Bedankt alvast en ik hoop dat we samen kanker-actueel.nl online kunnen houden.

Met vriendelijke groeten.

Kees Braam, webmaster 
Namens het bestuur van Stichting Gezondheid Actueel

Onze voorkeur gaat uit naar betaling met iDEAL

Zie ook onze disclaimer

Vragen kunnen zoals altijd gesteld worden via de mailadressen info@kanker-actueel.nl  en redactie@kanker-actueel.nl. En als u binnen 48 uur geen antwoord hebt kijk dan in uw spambox of stuur me nog een keer een mailtje. 


logo kanker-actueel Klik hier voor onze facebookpagina


Plaats een reactie ...

Reageer op "Wilt u ons helpen kanker-actueel online te houden en ons ondersteunen met een extra donatie aub?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Nieuwsbrief van 21 juni 2024 >> Nieuwsbrief van 22 mei 2024 >> Nieuwsbrief van 21 april 2024 >> Nieuwsbrief van 21 maart 2024 >> Nieuwsbrief van 17 februari >> Nieuwsbrief van 18 januari >> Nieuwsbrief van 22 december >> Nieuwsbrief van 25 november >> Nieuwsbrief van 26 oktober >> Nieuwsbrief van 30 september >>