27 augustus 2019: 

Omdat verschillende patienten vervelende ervaringen met Evert hebben heb ik zijn adres enz. weggehaald. Evert levert niet alleen GC-Maf maar probeert patienten ook andere voedingssupplementen aan te smeren en zelfs consulten bij een paragnost. Ik vind dat heel vervelend dat dit zo loopt en heb geen vertrouwen in Evert dat dit nog goed komt. Vandaar dat ik zijn adresgegevens weg heb gehaald.

Mocht u geinteresseerd zijn in de Gc-Maf dan wil ik wel bemiddelen.

Kees Braam

webmaster

16 februari 2019: Aanvullend op onderstaande vraag is hier wat meer informatie te lezen op de website van de Japanse Saisei-Mirai clinics , de enige betrouwbare producent van Gc-Maf. Op deze website staan een aantal case studies bij individuele patienten met verschillende vormen van kanker behandeld met o.a. Gc-Maf second generation.

1 casestudie bij man met longkanker die veel profijt had van o.a. Gc-Maf naast andere behandelingen is ook onder ervaringsverhalen te lezen.

Ook de andere case studies zijn zeker de moeite waard eens te lezen, klik op deze pagina

Officiele studiepublicaties met Gc-Maf staan op deze pagina 

Mocht iemand belangstelling hebben dan kunnen we u in contact brengen met een Nederlandse man die de GC-Maf second generation als injectie voor een sterk gereduceerde prijs kan leveren. En u kunt zelf deze injecties toedienen zoals maretakinjecties..

20 december 2018: Bron: Evert Wagenaar

Enkele weken geleden heb ik een ontmoeting gehad met Evert Wagenaar. O.a. hebben we zijn experiment met zelf Gc-Maf opwekken d.m.v. Kefir plus Bovine Colostrum en Vitamine-D besproken. Ik heb Evert toen geadviseerd om de ervaringen van de mensen die meedoen aan zijn experiment anoniem in de vorm van een onderzoek te gieten. Het woord onderzoek is misschien veel te zwaar nog voor wat Evert met zijn groep doen. Zij wisselen ervaringen uit en rapporteren regelmatig hoe het met de mensen gaat.  Niet meer dan ervaringen uitwisselen dus.

Gerelateerde afbeelding Bron: Holistik.nl

Maar het zou natuurlijk interessant zijn als uit die gezamenlijke ervaringen naar voren komt dat de combinatie van Kefir plus Bovine Colostrum en vitamine-D daadwerkelijk tot verbetering van de gezondheid leidt. Hoe of te meten is dat er ook echt Gc-Maf wordt opgewekt in het lichaam is o.i. heel moeilijk te meten omdat een Nagalase test sterk beinvloed wordt door andere factoren. Maar wellicht als dit experiment goed verloopt en interessante conclusies gaat laten zien dat Evert dan op zoek gaat naar hoe de Gc-Maf waarden te meten.   

Voortkomend uit dat gesprek plaats ik hier zijn oproep aan met name kankerpatienten, maar mogen ook andere mensen zijn uiteraard, om mee te doen aan dit heel laagdrempelige onderzoek.

Dit onderstaande heeft Evert geschreven en is volledig voor zijn verantwoording. Lees ook onze disclaimer.

...........

Kefir, de natuurlijke bondgenoot in de strijd tegen kanker

Wij hopen uiteraard dat een goede gezondheid uw deel is, maar het kan ook anders zijn. Het kan zijn dat uzelf ziek bent, of mensen in omgeving.

Wanneer het gaat om een griepje valt het doorgaans allemaal wel mee, maar als er sprake is van ernstige ziekten, chronisch,  en/of levensbedreigend, dan is dat wat anders. Kanker en andere degeneratieve ziekten, chronische aandoeningen, zij zijn lotsbepalend en veroorzaken veel leed.

 

Een groot probleem daarbij is dat wij menen dat we ons gebrek aan gezondheid  alleen maar kunnen aanpakken via medisch-wetenschappelijke ingrepen, antibiotica, chemokuren, kunstmatige immuun-behandelingen…  Maar het besef, dat de natuur zelf de zieke mens kan helpen breekt gelukkig ook steeds vaker door. En eigenlijk kan het niet anders:  wanneer de natuur ons ziek kan maken, moet zij ons ook de mogelijkheid bieden tot bescherming en genezing….

Vanuit dat standpunt denken wij dat juist voor nare aandoeningen zoals Kanker, M.S. , M.E., Parkinson, Lyme, Auto-immuunziekten, Hepatitis,  HIV, Diabetes, er natuurlijke geneeskrachten te vinden moeten zijn. Eeuwenoude kennis kan ons de weg wijzen, zeker wanneer deze gecombineerd kan worden met moderne wetenschappelijke onderzoeksmethoden.  Op die zoektocht zijn wij  terecht gekomen bij Kefir, een bijzonder yoghurtproduct en reeds 4000 jaar bekend om zijn gezond makende eigenschappen. Modern onderzoek heeft vastgesteld  dat, wanneer Kefir in verbinding wordt gebracht met bovine Colostrum (biest), het eiwit GcMAF ontstaat. Dit eiwit is in wezen een lichaamseigen stof, dat ons natuurlijke afweersysteem zodanig stimuleert dat het met succes vele nare  aandoeningen te lijf kan.

Gc is de naam van dat lichaamseigen eiwit en  MAF staat voor Macrofagen Activator Factor, welke de natuurlijke afweer van ons immuunsysteem in staat stelt dit werk te doen.

 

Medisch-Universitaire ziekenhuizen in Japan en inmiddels ook in vele andere landen gebruiken GcMAF al vele jaren met succes. Inmiddels worden duizenden mensen met dit als serum geproduceerde middel met succes behandeld. In ons land is deze methode medisch niet geaccepteerd en dus is er geen vergoeding door de zorgverzekeraar, waardoor de relatief hoge kosten voor slechts een kleine groep van gegoede mensen betaalbaar zijn.  

Daarom is een minder kostbare methode voor het produceren van GcMAF zeer welkom en dan blijkt dat de hierboven beschreven methode van Kefir fermentatie buitengewoon geschikt is om deze stof op eenvoudige wijze te verkrijgen. Het gaat dus over fermentatie waarbij uit gewone (koe)melk Kefir wordt gevormd. Door extra toevoeging van Colostrum ontstaat GcMAF (als ColMAF) op natuurlijke wijze. Hierdoor is deze behandelmethode nu - tegen zeer geringe kosten – beschikbaar voor iedereen.

 

Gebaseerd op deze feiten zijn wij een experiment gestart, waarbij mensen de gelegenheid wordt geboden om onder begeleiding zelf deze behandelmethode uit te proberen en toe te passen op hun eigen aandoening. Daarbij kan ook gedacht worden aan preventie, b.v. wanneer er sprake is van verhoogde risico’s op een (terugkomende)  aandoening, zoals kanker…

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op:

 


Plaats een reactie ...

3 Reacties op "Deelnemers gevraagd voor laagdrempelig onderzoek om zelf GC-Maf op te wekken door KEFIR plus BIEST (Bovine - Colostrum) te maken en gebruiken."

 • Ria Reesen :
  Ik zou graag willen weten of bovenstaande nog acuteel is. Dan zou ik graag zou ik wat meer info willen hebben.
  Met vriendelijke groet

  Ria Reesen
  • kees :
   Volgns mij is dat project nog steeds lopende. Neem contact op met Evert, zie zijn adresgegevens in het artikel hierboven.
   Overigens hebben wij van kanker-actueel.nl hiermee niets van doen en geen enkel belang hierbij behalve dat we de informatie op onze website hebben gezet op verzoek van Evert.

   Mvgr. kees braam
   webmaster
   • Kees :
    Ik heb Evert zijn adresgegevens weggehaald. Zie hierboven in artikel.

    Mocht u meer willen eten waarom stuur me maar een mailtje: redactie@kanker-actueel.nl

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

FAQ - Veel gestelde vragen >> Sitehulp. Hoe vindt u informatie >> Waar in Europa wordt nog meer >> Tineke geeft haar mening over >> Crowdsurfing project: Helpen >> Mevrouw B. en haar dochter >> Wat is een darmmicrobioomtest >> Wie heeft tips voor mij over >> Een neuspray en mondspray >> Wat kun je doen na het overleven >>