18 juli 2023: Weet iemand waar je Oncovite of Zhule Take Forte kunt kopen? Is de vraag van verschillende mensen onderaan dit artikel. 

Als ik google op oncovite krijg ik deze search: https://www.google.com/search?q=oncovite+kopen&rlz=1CAEVJI_enNL1039NL1039&oq=oncovite+kopen&aqs=chrome.0.69i59j69i64.230326j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Zoeken op Zhule Take Forte geeft deze search: https://www.google.com/search?q=Zhule+Take+Forte+kopen&rlz=1CAEVJI_enNL1039NL1039&oq=Zhule+Take+Forte+kopen&aqs=chrome..69i57j0i546.4730j0j9&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Kan iemand ons verder helpen want ik zou dit ook wel graag willen weten.

15 augustus 2019: lees ook de ervaringen van anderen onderaan Douwe zijn verhaal. 

Klik hier voor wat meer informatie over oncovite

6 januari 2012:

Douwe vroeg me of ik zijn ervaringsverhaal wilde plaatsen om ook anderen hiermee te helpen. Wat we uiteraard met plezier doen. 1 kanttekening, ik ken Douwe alleen van de mail en ik heb geen inzicht gehad in zijn medisch dossier, ook omdat Douwe dat niet heeft en nog nooit heeft opgevraagd. Maar Douwe is al vele jaren donateur van ons  en ik ken zijn verhaal dus dat zit wel goed. Toch ook een link naar onze disclaimer, het verhaal is Douwe zijn verhaal en hij is daarvoor dus ook verantwoordelijk. Maar het is een mooi verhaal. Als u ook uw ervaringen wilt delen mail naar de redactie ter attentie van Kees: redactie@kanker-actueel.nl  

Een verhaal over blaaskanker en Zhuli Take Forte

Mijn naam is Douwe en ik ben geboren op 1 maart 1956. Het verhaal van mijn blaaskanker  begon eind 2004. Op 6 december van dat jaar had ik een afspraak met mijn uroloog voor een cystoscopie kopie van de blaas naar aanleiding van het aantreffen van bloedspoortjes in mijn urine. Bij deze bezichtiging van de blaas bleek snel dat er sprake was van poliepen en dat het bloeden werd veroorzaakt door dat een van deze poliepen kapot was.

De uroloog vertelde mij naderhand dat door middel van spoelingen deze poliepen zouden worden behandeld. Op mijn vraag waar deze aandoening op een schaal van goedaardig tot kwaadaardig zou inpassen was het antwoord klip en klaar “ kwaadaardig”, kanker dus. De tumoren werden geclassificeerd als T1G3 of T2G3, omdat niet duidelijk worden vastgesteld of het spierweefsel al was geïnfiltreerd.

De week voor de kerst van 2004 werd door middel van een TUR (Trans Urethrale Resectie) de tumoren weggehaald. Deze bestonden uit enkele geïsoleerde tumoren met een doorsnee van circa 1 cm en verder werd CIS (Carcinoma in Situ) aangetroffen.

In de tussentijd was ik op internet zoekende naar alternatieve behandelwijzen, waarbij ik onder andere stuitte op de behandeling met Zhuli Take Forte. Volgens de informatie die op deze site (kanker-actueel) te vinden was, zou de werking van Zhuli Take Forte minimaal gelijke resultaten hebben als de behandeling met BCG. Ik ben dus vanaf half december 2004 begonnen met het slikken van Zhuli Take Forte.

In januari 2005 begonnen de spoelingen met BCG. Ook tijdens deze behandelingen bleef ik Zhuli Take Forte doorslikken. Buiten het adres in Pijnacker, zoals vermeld op deze site, is Zhuli Take Forte ook eenvoudig te bestellen bij apotheek Mierlo-Hout te Helmond. (red: klik hier voor de adressen waar Douwe over spreekt)

Eind maart 2005 volgde een controle TUR, om vast te stellen of de behandeling met BCG succesvol was. Na onderzoek van het weggenomen weefsel door de patholoog-anatoom bleek dat er nog overal in de blaas kankercellen aanwezig waren. Besloten werd tot het verwijderen van de blaas. Deze operatie zou plaatsvinden medio mei 2005 en daarvoor zou eerst nog door middel van een TUR gekeken worden naar de toestand van het grensvlak tussen blaas en prostaat. Zou dit vrij zijn van kankercellen dan kon een sekspreserverende operatie kunnen worden uitgevoerd waarbij de prostaat gespaard zou blijven.

In deze vier weken voorafgaande aan deze laatste TUR verbeterde in mijn optiek de situatie van de blaas aanmerkelijk. Reden voor mij om de uroloog te verzoeken om bij deze laatste TUR nogmaals de gehele blaas te beoordelen op de aanwezigheid van kankercellen. Dit verzoek stuitte op hevige weerstand, vooral gevoed door wetenschap dat deze aanmerkelijke verbetering niet voelbaar zou kunnen zijn. Het ter discussie stellen van het besluit om de blaas te verwijderen werd als levensbedreigend geclassificeerd. Toch heb ik volhard in mijn standpunt en mijn uroloog met klem verzocht mijn verzoek uit te voeren.

De volgende dag heeft hij inderdaad 32 biopten uit mijn blaas verwijderd en bij onderzoek door de patholoog-anatoom bleken daar geen kankercellen meer in terug te vinden. Vol ongeloof werden de 32 biopten ook nog door een andere patholoog-anatoom onderzocht met hetzelfde resultaat. Daarna werden de biopten ook nog door een patholoog-anatoom van het

Anthony van Leeuwenhoek onderzocht met wederom het zelfde resultaat: niets meer te vinden.

Na deze constatering werd verdergegaan met de behandeling met BCG, totdat het volledige traject hiervan was afgerond. Daarna volgden om de vier maanden controles en vanaf begin 2011 halfjaarlijkse controles. Tot op heden (1 januari 2012) is nooit meer sprake geweest van een recidief en, voor mij bijna vanzelfsprekend, slik ik nog steeds dagelijks mijn capsules met Zhuli Take Forte, waaraan ik zelf deze wonderbaarlijke genezing mede aan toeschrijf.

Eventuele vragen kunt U stellen via het mailadres van de redactie en zullen we doorsturen naar Douwe: redactie@kanker-actueel.nl

 


Plaats een reactie ...

24 Reacties op "Blaaskanker: ervaringsverhaal Douwe Tjerkstra voorkomt nieuwe operatie en recidief van blaaskanker met BCG en Zhuli Take Forte"

 • A Bosma :
  Voor mijn man bestelde ik altijd de Oncovit tabletten, nu wilde ik weer bestellen maar zie dat de tabletten niet meer leverbaar. Zie wel dat er capsules zijn maar is dat hetzelfde? Bestelde ze altijd op Ebay maar zie alleen bedrijven die niet naar Nederland verzenden. Wie gebruikt er nog meer Oncovit en waar bestellen jullie dit? alvast bedankt.
 • Wim de Jong :
  Beste lezer(es),

  In september 2012 werd er een tumor in mijn blaas ontdekt van ongeveer 5 cm groot. Na twee TUR operaties startte de uroloog de BCG spoelingen. Echter eind januari 2013 bleek m'n blaas ernstig ontstoken. Hierna schakelde de uroloog over op MMC spoelingen, die m'n blaas wel verdroeg.
  In januari 2013 ben ik ook begonnen met het innemen van zhuling 250mg, geleverd doorDe NatuurApotheek (4 capsules per dag), en met het slikken van Oncovite (1 per dag). Oncovite is een speciaal voor blaaskanker samengestelde AntiOxidant Multivitamine supplement (tablet), en te bestellen via onder meer ebay.com. De bedenker ervan is Dr. Lamm, dezelfde professor die ook de BCG spoelingen heeft ontwikkeld.
  Sinds maart 2013 bleek m'n blaas schoon bij de jaarlijkse controle. Verder drinken we bij voorkeur groene thee en eten meer groenten die goed zijn voor de blaas, zoals broccoli.
  Naast dank aan de Heere God wil ik ook Kees Braam bedanken, de webmaster van kanker-actueel, die deze informatie beschikbaar maakte. Kanker-actueel is uw jaarlijkse donatie zeker waard!
  • Anja :
   Kunt u mij vertellen waar u de zhuling koopt? Bij de natuurapotheek gaat het alleen via een natuurgenezer en de apotheek in Mierlo (nu Oldenzaal verkoopt het niet meer.
  • Ans :
   Ik zou ook graag de Zhuling bestellen voor mijn man. Kan het via de natuurapotheek niet meer bestellen omdat het via een natuurgenezer moet.Is de sterkte u gebruikt 250mg?
   • Jean :
    Ik zou graag horen of er nog meer mensen zhuli take forte capsules bij blaaskanker gebruiken en er baat bij hebben. Ik zag dat je ze gewoon op internet kan bestellen. De verhalen die ik lees zijn van lang geleden.
    • Cornelis :
     Zhuli take forte is nogf altijd te bestellen bij infinity pharma, vroegere apotheek Mierlo Hout: https://infinitypharma.eu/products/zhuli-take-forte

     Met vriendelijke groeten, Kees Braam
     • Anja :
      Helaas zijn ze daar ook niet meer te koop. Bij natuurapotheek kan ik ze ook niet meer bestellen omdat het via een natuurgenezer moet. Is er iemand die nog een ander verkoopadres weet?
      • Kees :
       Het lijkt mij sowieso verstandig via een goed gekwalificeerde complementair werkende arts te bestellen. Op onze site staan er genoeg. Vraag anders natuurapotheek naar adres bij u in de buurt.

       Kees webmaster
     • e.valstar :
      Die informatie meneer de Jong heeft Braam van mij. De informatie is echter niet compleet. Er is ook zeer goede onderbouwing via RCT's voor bepaalde probiotica. Casuistiek is voor groene thee eveneens opmerkelijk.
      Voorts is het zo dat MMC-spoelingen de levensverwachting niet verbeteren en BCG wel, al werkte het laatste bij u niet. Verder is de Natuurapotheek vaak qua prijs boven Infinity-Pharma te verkiezen.
 • Hans Huinck :
  Beste Douwe Tjerkstra,

  Wat een geweldige ervaring! Ik hoop dat het goed blijft gaan en ben wel benieuwd of er al meer mensen goede ervaringen hebben gehad met Zühli-Take Forte en wat eventuele bijwerkingen kunnen zijn.

  Zelf heb ik ruim 2 jaar blaaskanker en moet over enkele maanden voor de derde maal worden geopereerd om weer nieuwe tumoren uit de blaas te verwijderen. Met de daarna te herhalen 3e reeks Mito-spoelingen lijkt het een eindeloos verhaal te worden en hoe moet dit eindigen?

  Vandaar mijn zoektocht naar ervaringen met alternatieven.
  Bij voorbaat dank voor uw reacties.
  • Jan :
   26/06/2013
   Bij mij is ook blaaskanker geconstateerd en morgen wordt de tumor verwijderd, wat me verder te wachten staat weet ik nog niet.
   heb gezocht voor meer info over Zhuli Take Forte ook bij de genoemde adressen maar hier is niets meer over te vinden niet via google of de websites van de Apotheek Regentesse en De NatuurApotheek.
   wie weet raad.
   • Kees :
    Jan zoals te lezen in artikel hierboven is Zhuli Take Forte o.a. te bestellen bij natuurapotheek http://www.natuurapotheek.com/index.php/nl/ en Mierlo Hout. Natuurapotheek is zover ik weet goedkoper dan Mierlo Hout. Maar kun je vragen en vergelijken uiteraard.
    • Mario :
     ik heb Zhuli Take Forte overal gezocht op internet maar vind het nergens wie kan mij helpen

     vriendelijke groeten,

     Mario
     • kees :
      Mario zoals te lezen in artikel en reactie boven die van jou is Zhuli Take Forte o.a. te bestellen bij natuurapotheek http://www.natuurapotheek.com/index.php/nl/ en Mierlo Hout. Natuurapotheek is zover ik weet goedkoper dan Mierlo Hout. Maar kun je vragen en vergelijken uiteraard.
      • Mario :
       zijn er nog mensen met een positief resultaat met Zhuli Take Forte

       vriendelijke groeten

       Mario
       • hawvl :
        Uw BCG spoelingen zijn gewoon doorgegaan dus wie zegt dan dat Zhuli uw genezing heeft bewerkstelligd? Ik geloof niet in dergelijke natuurmiddelen. Als blaaskankerpatient heb ik alle baat gehad bij de BCG behandeling. Het is gevaarlijk om je hoop te vestigen op middelen waarvan nog niet is bewezen dat ze ook echt helpen.
        • e.valstar :
         Niet bewezen? Er zijn 2 RCT's! Waarom zegt u dat het niet bewezen is en u noch een expert bent noch kennelijk de moeite heeft genomen om echt op onderzoek uit te gaan.U moet noch u zelf noch anderen africhten!
        • mario :
         ja eigenlijk vind ik ook nergens ervaringen metZuhli Take blijkebaar niet veel mensen met positieve ervaringen ermee en nee er is geen bewijs en blijft gevaarlijk een blaas is gevoelig
         • e.valstar :
          Simpele retoriek voor in de kerk. Ja de pizza is lekkerder!
         • Anthonie Pronk :
          Goedemiddag,

          Lees een paar domme reacties van mensen die niet echt verder zoeken op de al fantastische info die hier op de site gegeven wordt.
          In feb.2013 is bij mij een spier invasieve blaas-tumor ontdekt die zich zwaar in de blaaswand had genesteld. Wegens slechte hart-en nierconditie kon men mij niet opereren voor blaasverwijdering.
          Het zag er heel somber uit. Dank zij deze site ben ik bij de natuurapotheek terecht gekomen en dagelijks 3 X 2 m.l. vloeibare Zhuling ingenomen die zij speciaal voor mij maakten.
          Wat een fantastisch bedrijf.
          Verder 4 zware chemokuren en 30 bestralingen en al 7 maanden helemaal schoon.
          Op zich een wonder.......en ik heb mijn blaas nog.
          Dus even opgepast met domme en ondoordachte reacties want het internet staat vol met info over
          Zhuli take forte of Grifola umbellata pilat of
          Polyporus unbelatus.
          Aan gebrek van kennis zal het volk verloren gaan!!
          • Gerard Kleijweg :
           Bij mij is 2 jaar geleden blaaskanker geconstateerd , 4 tumoren in de blaas , geopereerd en bcg spoelingen gehad maar na 5 maanden zaten er weer 2 tumoren in de blaas , volgens de arts gaf dit aan dat het om een agressieve vorm ging weer een operatie en chemo spoelingen gehad , slik nu 15 mnd zhuli take forte capsules , vanaf die tijd alleen maar positieve controles gehad , zhuli is wel degelijk te vinden op internet , afgeronde universitaire onderzoeken , al in 1974 , in zuid Korea en Japan bevestigen de goede werking tegen blaaskanker en nog div andere soorten kanker , maar met name blaaskanker . Ik heb de onderzoek rapporten van de universiteiten aan mijn behandelende artsen gegeven . Ik bestel de capsules bij de natuurapotheek in Pijnacker , slik er 6 per dag , heb geprobeerd ze vergoed te krijgen bij mijn zorgverzekering maar is niet gelukt .
           • Hans de Jong :
            Bent u G.L.H. Kleijweg (Rotterdam, EUR)?

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Video-film (Nederlands): Zo >> Documentaire over drie kankerpatiënten >> Radio interview met Ian Gawler >> Alvleesklierkanker: ervaringsverhaal >> Alvleesklierkanker: ervaringsverhaal >> Baarmoederkanker: Marijke >> Baarmoederhalskanker: ervaringsverhaal >> Blaaskanker: ervaringsverhaal >> Blaaskanker: ervaringsverhaal >> Borstkankerpatiente (52 jaar) >>