Dit gerecht is gebaseerd op de uitgangspunten van het Houtsmullerdieet. Zie beschrijving daarvan bij Uitgangspunten Houtsmullerdieet en/of pagina Houtsmullerdieet 


Ingrediënten: Macaronisalade met vruchten en kruidenkaas

  • 200 gram (groene spiraal) macaroni
  • 2 appels
  • 2 peren
  • 2 eetlepels citroensap
  • 150 gram kruidenkaas
  • 2 eetlepels mango-chutney
  • 1,5 dl. Magere kwark

Bereiding:
Kook de macaroni beetgaar in ruim kokend water. Giet de macaroni af en spoel af onder koud stromend water en laat verder goed uitlekken en afkoelen.
Schil de appels en peren en verdeel in kleine partjes. Besprenkel het fruit met citroensap. Snijdt de kaas in kleine blokjes.
Snijdt de mango-chutney in kleinere stukjes en roer die door de kwark
Meng alles in een grote (glazen) schaal door elkaar en serveer met plakken meergranen brood uit de oven.
 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Maccaronisalade met vruchten en kruidenkaas"


Gerelateerde artikelen