9 november 2019: Bron: DWDD gemist

Voor wie DWDD niet heeft gezien afgelopen donderdag. Het is verbijsterend om te zien en horen dat zelfs een hoogleraar zoveel moeite moet doen om een beter werkend medicijn voor kanker dan de huidige medicijnen op de markt te brengen.

Als extra informatie: Sjaak Neefjens is de schoonzoon van Els Borst. En met een gedeelte van haar geld heeft hij dit allemaal uitgevoerd en voor elkaar gekregen. Al is hij er nog lang niet. Maar bekijk de uitzending van DWDD d.d. 7 november 2019. 

Hoogleraar Sjaak Neefjes brengt oud kankermedicijn terug op de markt

Hoogleraar Chemische Immunalogie, Sjaak Neefjes heeft baanbrekend onderzoek gedaan naar kankermedicatie. Hij wil een oud medicijn terug op de markt brengen dat goed werkt tegen acute leukemie. Het bestaat al meer dan twintig jaar maar is van de markt gehaald omdat de farmacutische branch het niet luceratief achtte.

Klik hier of hierboven op de titel voor het hele interview met Sjaak Neefjes in De Wereld Draait Door


Plaats een reactie ...

Reageer op "Hoogleraar Sjaak Neefjes brengt oud kankermedicijn terug op de markt. Bekijk hier dit onderwerp in de uitzending van DWDD met Sjaak Neefjes"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Archief nieuwsberichten over >> Nieuw medicijn ErSo doet borstkankertumoren >> Prof. dr Michel Wouters wil >> Tientallen ziekenhuizen schrappen >> Patiëntenfederatie Nederland, >> Veel meer longkanker in de >> UMCG Groningen gaat zelf Car-T >> Een nieuw ontwikkelde methode >> Vrouw die borstkanker overleefde >> Te veel mensen, te weinig >>