30 januari 2019: met dank aan Arthur. Bron: Jerusalem Post

Het lijkt te mooi om waar te zijn maar Israelische onderzoekers (Accelerated Evolution Biotechnologies Ltd. (AEBi)) beweren op basis van dierstudies dat zij binnen paar jaar een genezende aanpak zullen hebben voor alle vormen van kanker. Zij zeggen een immuuntherapeutisch protocol (MuTaTo)  te hebben ontwikkeld met verschillende aminozuren dat perfect werkt als vorm van immuuntherapie met nagenoeg geen bijwerkingen.

Net als bij het AIDS medicijn zou deze MuTaTo aanpak bv. voorkomen dat kankerstamcellen nog verder kunnen delen. De onderzoekers beweren dat hun vaccin wat lijkt op een vorm van anti-biotica die zowel systemisch ingezet kan worden als in de vorm van personalised medicin, dus op de kankerpatiënt toegespitst.

Dat dit bericht toch wel waarde heeft bewijst dat media zoals New York Post en Foxnews hier veel aandacht aan hebben gegeven. 

Het originele artikel komt uit de Jeruzalem Post en geeft wat meer informatie ook: 

A cure for cancer? Israeli scientists say they think they found one

“We believe we will offer in a year's time a complete cure for cancer."


Plaats een reactie ...

2 Reacties op "Immuuntherapie met aminozuren, MuTaTu protocol, zal binnen paar jaar alle kanker kunnen genezen schrijven Israelische onderzoekers"

 • Els :
  De link naar de New York Times in het bovenstaande artikel verwijst niet naar deze krant, maar naar de New York Post. Dat is wel wat anders!
  • Kees :
   Els je hebt gelijk. Zal dat corrigeren. Bedankt voor de opmerking.

   Mvgr. Kees Braam

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Archief nieuwsberichten over >> Kankerpil - AOH1996, van professor >> Patienten met zeldzame vormen >> Sterkere MRI-scanner met nieuw >> Er dreigt een wereldwijde >> 34 procent van alle kankerpatienten >> Nederlands vaccin gebruikt >> Je hebt kanker en hoe ga je >> Bij meer dan 100 leerlingen >> Frankrijk gaat groot onderzoek >>