Beste mensen,

De afgelopen zomer hebben we hard gewerkt aan het vernieuwen van www.kanker-actueel.nl. Met dank aan Logiteam, Albert en Eddy en vooral aan Wim, zonder wiens steun dit allemaal niet mogelijk zou zijn geweest.

Zoals bijna met alles wat wordt vernieuwd heeft het langer geduurd dan verwacht. Maar afgelopen week zijn we dan toch online gegaan met nieuwe lay-out en verbeterde menustructuur. Zodat u als bezoeker sneller en gemakkelijker en vooral gerichter bij de voor u gewenste informatie kunt komen.  

Of we daarin geslaagd zijn laten we aan u. Wij zijn als bestuur wel trots op het resultaat. Wat niet wegneemt dat er best nog dingen zullen zijn die niet goed verlopen of die voor verbetering in aanmerking komen. Geef ze ons aub door dan kunnen we kijken of we die verbeteringen kunnen aanbrengen. Op de site staan nog altijd meer dan 6000 artikelen en hoewel ik vele uurtjes eraan heb gewerkt afgelopen drie maanden zijn niet alle artikelen door mij bekeken. Dus er zullen ongetwijfeld nog artikelen zijn die niet meer uptodate of relevant zijn. Geef het door aub.

Hoe de site functioneert en wat er allemaal zo mogelijk is op de site en naast de site kunt u lezen onder sitehulp - hoe vindt u informatie en artikelen op kanker-actueel  

1 punt wil ik eruit halen en dat is dat het forum is vervallen en dat daarvoor in de plaats op bijna elk artikel uw reactie kan worden gegeven, al of niet anoniem. Hopelijk bouwen we zo met elkaar aan een site die echt voor de kankerpatiënt en hun naasten van bijzondere waarde en steun kan zijn. We helpen u graag daarmee. Helpt u ons ook a.u.b. met uw ervaringen en kennis te delen, of stel uw vragen want daarmee helpt u ook anderen.

Voor mensen die een eerste ondersteuning willen is er het gratis te downloaden e-book met ook een uitleg hoe de site functioneert maar ook wat u zou kunnen doen bij de diagnose kanker of een recidief.

Met deze informatie laat ik het voor deze nieuwsbrief. Volgende week wil ik een nieuwsbrief maken met opmerkelijke berichten van afgelopen zomer. Want ook die waren er volop.

Welkom op onze vernieuwde site. Ik hoop dat u er die informatie vindt die u nodig hebt. Reacties, vragen, opmerkingen, kritiek, complimenten enz. kunt u sturen naar redactie@kanker-actueel.nl

Namens het bestuur van Stichting Gezondheid Actueel
Kees Braam, webmaster

P.S. Als u onze informatie op prijs stelt en wilt dat onze site nog jaren online blijft wordt dan donateur of ondersteun ons met een eenmalig bedrag op rekeningnummer RABO 37.29.31.138 t.n.v. Stichting Gezondheid Actueel in Amersfoort.
Onze IBANcode is NL79 RABO 0372 9311 38

Onze voorkeur gaat uit naar betaling met iDEAL

 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Nieuwsbrief van kanker-actueel van 29 september 2012 met uitleg over nieuwe site"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Nieuwsbrief van 22 mei 2024 >> Nieuwsbrief van 21 april 2024 >> Nieuwsbrief van 21 maart 2024 >> Nieuwsbrief van 17 februari >> Nieuwsbrief van 18 januari >> Nieuwsbrief van 22 december >> Nieuwsbrief van 25 november >> Nieuwsbrief van 26 oktober >> Nieuwsbrief van 30 september >> Nieuwsbrief van 30 augustus >>