Dit gerecht is gebaseerd op de uitgangspunten van het Houtsmullerdieet. Zie beschrijving daarvan bij Uitgangspunten Houtsmullerdieet en/of pagina Houtsmullerdieet
In principe zijn de gerechten voor 4 personen tenzij anders vermeld.In principe zijn de gerechten voor 4 personen tenzij anders vermeld

Ingrediënten Indiase groentenschotel
 

  • 1 pak Tarly
  • olijfolie extra vierge (zie uitgangspunten Houtsmullerdieet)
  • 500 gram gesneden gemengde groenten, bv. broccoli, witte kool, paksoi, paprika, ui, knoflook, sugarsnaps enz. Maar neem groenten die makkelijk te roerbakken zijn. AH adviseert een zak roerbakmix, maar liever verse groenten zelf snijden.
  • 300 gram sperciebonen
  • Verse rijpe ananas in schijven gesneden
  • 100 gram ongezouten cashewnoten
  • Eigen gemaakte kerriesaus.
  • Extra: tropische fruitsalade met ananas, kiwi en mango bv.

Bereiding:
Kook de tarly gaar naar gebruiksaanwijzing.
Kook de sperciebonen beetgaar.
Roerbak nu de gesneden en goed gewassen groenten samen met de beetgaar gekookte sperciebonen in de olijfolie in een wok. Denk daarbij aan ongeveer vijf tot acht minuten.
Kerriesaus maak je door een pakje van Honig te nemen (zitten weinig toegevoegde ingrediënten in) naar gebruiksaanwijzing en roer daar doorheen verse stuikjes kleingesneden ananas.
Roer nu de kerriesaus door de groentemix of geef de saus er apart bij.
Bestrooi de groentemix, al of niet vermengd met de kerriesaus met de cashewnoten.

Serveer de tarly met groentemix en eventueel de kerriesaus apart erbij. Eet daarbij een tropische salade naar keuze met ananas, kiwi en mango bv.


 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Roerbakgroenten met cashewnoten en tarly"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Aardappeltaart met geitenkaas >> Aubergine uit de oven met >> Artisjok met pesto en asperges >> Asperge pannenkoeken met bieslooksaus >> Asperges met limoenrisotto >> Asperges met ravioli >> Auberginerolletjes met Hazelnotentapenade >> Auberginerolletjes met tomatensalsa >> Andijvie met nieuwe aardappelen >> Andijvie met tofugehakt >>