Dit gerecht is gebaseerd op de uitgangspunten van het Houtsmullerdieet. Zie beschrijving daarvan bij Uitgangspunten Houtsmullerdieet en/of pagina Houtsmullerdieet
In principe zijn de gerechten voor 4 personen tenzij anders vermeld. 

Ingrediënten tofuschotel uit de wok of wadjan met spaghetti:
 

  • Drie eetlepels olijfolie
  • 2 uien
  • 500 gram savoiekool
  • 2 rode paprika's
  • 250 gram champignons (biologisch) of nog beter Shii-take
  • Tofublokjes 250 gram (ongekruid)
  • Verse gember (ongeveer 2 cm in schijfjes gesneden)
  • Theelepel kaneel
  • Theelepel kerrie
  • 2 eetlepels tamari of shoyu
  •  

Bereiding:

Verwarm olijfolie in wok en roerbak tofublokjes en voeg snel uien, knoflook, toe. Daarna savoiekool, paprika en champignons (Shii-take) toevoegen en ook de gember, kaneel, kerrie peper en tamari of shoyu erbij.

Serveer met volkoren spaghetti en veldsla salade Zie salades: veldsla.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Tofu-groentenschotel met spaghetti"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Aardappeltaart met geitenkaas >> Aubergine uit de oven met >> Artisjok met pesto en asperges >> Asperge pannenkoeken met bieslooksaus >> Asperges met limoenrisotto >> Asperges met ravioli >> Auberginerolletjes met Hazelnotentapenade >> Auberginerolletjes met tomatensalsa >> Andijvie met nieuwe aardappelen >> Andijvie met tofugehakt >>